B&O BeoPlay V1

Pressemelding fra Bang & Olufsen

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Banebrytende flatskjerm-TV med hjulbasert sokkel i ensfarget spesialutgave

B&O PLAY fra Bang & Olufsen lanserer TV-en BeoPlay V1 i en helt ny farge, Havana, samt en helt ny hjulbasert sokkel i samme ensfargede nyanse. Spesialutgaven er til glede for designkjennere som setter like stor pris på interiørdesign som på krystallklare bilder og enestående akustikk, og her er virkelig grensene mellom designmøbler og førsteklasses elektronikk visket ut.

B&O PLAY bygger på den vellykkede lanseringen av sin første TV, BeoPlay V1, med spesialfarget utgave og ny sokkel. BeoPlay V1 Havana-versjonen er laget for designelskere som også ser på TV, og er den første TV-en med den nye hjulbaserte sokkelen som er laget spesielt for BeoPlay V1. Den ser like bra ut selv når den ikke er i bruk – akkurat som annet flott interiør i hjemmet.

Med den hjulbaserte sokkelen har du friheten til å plassere TV-en der du ønsker, når du trenger det. Flytt den nærmere og i fokus for å se nyheter eller en god film. Rull den tilbake når TV-titting ikke er din fremste prioritet. Uansett hvordan du velger å plassere den, byr TV-en og sokkelen (som har samme dempede BeoPlay V1 Havana-nyanse) på en diskret monokromatisk form som er like tidløs som den er funksjonell.

I henhold til Henrik Taudorf Lorensen, visepresident i B&O PLAY, er fargen på spesialutgaven resultatet av et eksperiment med en pallett av muligheter. ”Vi hadde fokus på å skape en nyanse som er moderne, med som også er holdbar og fleksibel. BeoPlay V1 Havana er for de som har selvtillit nok når det gjelder smak til å bevege seg utenfor normene for vanlige flatskjerm-TV-er, og som vil ha friheten til å skape sitt eget interiør ut fra personlig smak og behag. Uten å gå på akkord med bilde- eller lydkvalitet”.

Med 32-tommers LED-skjerm, kraftfull videomotor og enkle tilkoblingsmuligheter vil BeoPlay V1 kunne tilfredsstille selv den mest kresne videokjenneren. Lydsystemet inneholder klasse D-forsterkere og en rekke dedikerte diskanter og woofere som leverer akustikk med imponerende nøyaktighet. Systemet er kraftig nok til å måle seg med mange surround-systemer med sine eksterne høyttalere, subwoofere, kabler og forsterkere – og gjør BeoPlay V1 enda mer fleksibel.

BeoPlay V1 er klar for Apple TV: med BeoPlay V1-fjernkontrollen kan du kontrollere alle Apple TV- funksjonene, og TV-kabinettet har egen plass til Apple TV-boksen på baksiden.

Prisene starter på NOK 22,449.

Fås eksklusivt hos Bang & Olufsen-forhandlere i utvalgte markeder fra midten av oktober 2012.

Powered by Labrador CMS