Douglas O’Keefe i Consumer Technology Association under årets CES-middag. Foto: Stian Sønsteng

CES-MIDDAG FOR NIENDE GANG

Årets bransjemiddag under CES-messen i Las Vegas var den niende i rekken. Også denne gangen stilte CES-arrangøren opp.

Publisert

Første gang de skandinaviske bransjeforeningene inviterte bransjefolk og journalister til middag under CES-messen i Las Vegas, var i 2014. Årets middag gikk av stabelen onsdag 10. januar, som tidligere på restauranten Maggiano’s Little Italy.

Det er vår amerikanske søsterorganisasjon Consumer Technology Association (CTA) som arrangerer CES, og tidligere har deres analysesjef Steve Koenig i deltatt på middagen. Han var dessverre forhindret fra å delta på årets CES, men hans kollega Douglas O’Keefe stilte som supervikar, med et godt forberedt innlegg om messen og teknologier.

Etter at middagen ble avlyst under pandemiårene 2021 og 2022, var den i fjor tilbake med et mindre antall deltakere, og i år var over 30 påmeldt.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 1/2024, som ble distribuert uke 8. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

 

Powered by Labrador CMS