Braun Face

Pressemelding fra Procter & Gamble 30. oktober 2014:

Publisert Sist oppdatert

Nå lanseres Braun Face – kombinert ansiktsepilator og ansiktsbørste

Ved å kombinere dyprens av porene og nøyaktig ansiktsepilering bidrar nye Braun Face til glattere, friskere og strålende hud – det perfekte underlaget for sminke eller en naturlig look.

Naturlig skjønnhet handler om å utstråle selvsikkerhet og ha det bra med seg selv. For mange kvinner er vakker hud med på å skape en god selvfølelse. Med lansering av Braun Face, ansiktsprodukt som kombinerer to skjønnhetsbehandlinger i en og samme maskin, ønsker Braun å hjelpe dem på veien.

̶  Uansett om man skal gjøre seg klar for den røde løperen eller bare vil føle seg vel uten sminke, er det viktigste å ha ren, glatt og vakker hud som underlag. Braun Face gir kvinner selvtillit og frihet til å velge om man skal bruke sminke eller ikke, sier Jessica Alba, skjønnhetsambassadør for Braun.

Nøyaktig epilering

Braun Face sitt tynne epileringshode fjerner selv de minste hårstråene ved øyenbrynene, overleppen og haken. Mikroåpningen i epileringshodet sikrer effektiv epilering og en glatt hud i opptil fire uker. Epilering med Braun Face er 20 ganger raskere sammenlignet med en manuell pinsett, og kan ta bort hårstrå som er fire ganger kortere enn ved voksing. På få sekunder gir epilatoren glatt hud som varer ukesvis.

Fra epilator til rengjøringsbørste

Med et enkelt bytte av hodet på Braun Face forvandles epilatoren til en effektiv dyprenser som kan på kun noen få minutter gi samme resultat som hos en hudpleier. Børsten har en sonisk rengjøringsteknikk, som er opptil seks ganger mer effektiv enn manuell rengjøring, og fjerner forsiktig men grundig sminke, smuss og urenheter. Som et resultat blir huden også mer mottakelig for skjønnhetsprodukter.

Fint design

Braun Face har et elegant og pent design, og er perfekt å ta med på reise.

Braun Face er tilgjengelig som en del av følgende beautykit:

Braun Face 810 inneholder en ansiktsepilator og en ansiktsbørste for den ultimate skjønnhetsrutinen. Settet hjelper kvinner å oppnå en naturlig glød,

og er den ultimate gaven i forkant av tørt vintervær. 

Veilendende utsalgspris er 699 kroner.

Braun Face Premium edition 830 inneholder en ansiktsepilator og en ansiktsbørste sammen med et opplyst speil og en eksluksiv lilla skjønnhetspose. Perfekt til å ha med seg i vesken eller på reise.

Veiledende utsalgspris er 749 kroner.

Braun Face Beauty edition 831 inneholder en ansiktsepilator og en ansiktsbørste, i tillegg til et opplyst speil og en eksluksiv lilla skjønnhetspose

for å kunne ta med seg produktet i vesken eller på reise. For en ekstra luksuriøs følelse har ansiktsepilatoren et lokk i skinnende rosegullfarge.

Veiledende utsalgspris er 799 kroner.

Samtlige Braun Face-kits og refills finnes tilgjengelig i butikk. Refills kommer i to børster per forpakning og veiledende utsalgspris er 129 kroner.

Powered by Labrador CMS