Braun Silk-épil 7 SkinSpa

Pressemelding fra Braun 16. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skin Spa fra Braun –fresher opp gusten vinterhud med epilering og eksfoliering

Braun lanserer nye Silk-épil 7 SkinSpa som kombinerer hårfjerning og eksfoliering i ett og samme produkt. Produktet gjør huden silkemyk og strålende og gir muligheten til å oppnå salongresultater hjemme.

Braun Silk-épil 7 SkinSpa er en flerfunksjonell innovasjon fra Braun. For å oppnå enda glattere og mer strålende hud, kombinerer epilatoren to skjønnhetsbehandlinger som ofte benyttes – epilering og eksfoliering. Produktet gir et effektivt resultat som varer opp til fire uker.

– Eksfoliering er en viktig del av god pleie av huden vår. Den fjerner tørr og død hud og stimulerer samtidig til fornyelse av hudcellene. Det gjør huden mer mottakelig for fuktighet, noe som igjen gjør den friskere, glattere og jevnere. Regelmessig eksfoliering vil også bidra til å forhindre inngrodde hårstrå. Eksfoilering og epilering med Braun Silk-épil 7 SkinSpa gir en frisk og pen hud, sier hudlege Dr. Benedetta Brazzini.

SkinSpas epileringshode har en såkalt Close-Grip-teknologi med 40 unikt plasserte pinsetter som kan bøyes opp til 15 grader framover og bakover. Den følger kroppens kurver for å oppnå en nærmere og mykere finish. Den er også mer effektiv mot korte hår enn voksing da den fanger opp hår ned til 0.5 mm. Eksfolieringsfunksjonen, som ved hjelp av sonisk teknologi har 3 000 mikrovibrasjoner i minuttet, gir et resultat som er fire ganger bedre enn ved manuell eksfoliering med skrubbhansker, peelingkrem eller lignende. Den er vanntett og kan brukes i badekaret eller i dusjen. SkinSpa kan også brukes sammen med vanlig dusjsåpe eller peelingkrem.

– Eksfoliering er en veldokumentert metode for å få friskere hud - noe jeg tror de fleste kjenner fra tidligere, enten med skrubbhansker eller peelingkrem. Nye SkinSpa løfter den tradisjonelle hjemmebehandlingen opp til et professjonelt nivå og gjør at du enkelt kan oppnå et salongresultat hjemme. Jeg tror det er mange som har ventet på en slik kombiløsning. Det er derfor ekstra gøy å kunne introdusere nye SkinSpa og åpne dørene for profesjonell behandling av huden i ditt eget hjem, sier Hanna Jonasson Drotz, PR Manager Braun Beauty i Norden.

Sanger og låtskriver Sofie Winterson er ambassadør for nye Braun Silk-épil 7 SkinSpa. Hun ser på musikk som ”balsam for sjelen”og sier selv at musikken får henne til å føle seg vakker. På samme måte som et spa virker oppfriskende og stimulerende for kroppen, mener Sofie. Det gjør henne til en god talsperson for den nye Braun Silk-épil 7 SkinSpa.

Braun Silk-épil 7 SkinSpa er tilgjengelig i butikk fra 1 februar. SkinSpa finnes i flere ulike modeller og har anbefalt pris fra 1799 kroner.

Powered by Labrador CMS