Rikke Schrøder i De'Longhi Scandinavia med Eletta Explore, som både lager kaldbrygget kaffe og kaldt melkeskum. Foto: Stian Sønsteng

KALDBRYGGET KAFFE PÅ FEM MINUTTER

De'Longhi tilbyr kaldbrygget kaffe på mindre enn fem minutter i tre av sine modeller. På Eletta Explore kan man i tillegg få kaldt melkeskum.

Publisert

– Med De'Longhi Cold Extraction Technology bruker man vann rett fra springen. Takket være at bryggingen skjer over litt lengre tid, beholder man smaken og aromaen, uten at kaffen blir bitter, sier Rikke Schrøder i De'Longhi Scandinavia.

Vi møter henne i juni på Campus Home på Gardermoen, som er Elkjøps nordiske opplæringsmesse.

Mens modellene La Specialista Arte og La Specialista Maestro kan lage kaldbrygget kaffe, tilbyr nye Eletta Explore i tillegg det De'Longhi kaller LatteCrema Cool Technology.

Kaldt melkeskum

Her tilsettes et kaldt, fyldig og perfekt kremet melkeskum

– Her tilsettes et kaldt, fyldig og perfekt kremet melkeskum, ved å bruke den hvite beholderen. Vil man ha en varm og melkebasert kaffe, bruker man den sorte melkebeholderen, sier Schrøder.

Hun anbefaler at de kalde kaffedrikkene serveres med isbiter, og med i esken til Eletta Explore følger det også med et brett for isbiter.

De'Longhi Eletta Explore har en 3,5 tommer stor betjeningsskjerm i farger, samt app-styring. Malingsgraden innstilles automatisk fra gang til gang, etter ønsket kaffetype, for riktig ekstraksjon. Den helautomatiske kaffemaskinen har et eget program som fyller termokrus opp til 16 centimeter høyde, og det kommer modeller der termokrus eller kaffekanne følger med.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2023, som ble distribuert uke 35. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS