Norsk salgssjef for forbrukerelektronikk i Elkjøp, Martin Jordet, ser mange nye fjes på årets Campus, og lover større TVer ute i butikkene. Foto: Marte Ottemo

FLERE FØRSTEGANGSREISENDE

Pandemien satte en stopper for Campus-messen de siste to årene, og rundt halvparten av årets deltakere er med for første gang.

Publisert Sist oppdatert

Det sier norsk salgssjef for forbrukerelektronikk i Elkjøp, Martin Jordet, til fagbladet Elektronikkbransjen.

– Det er kjempedeilig å være tilbake, under introduksjonen spurte vi hvor mange av selgerne som er til stede for første gang, og det var vel rundt halve salen. Så det er mange nye fjes, og det er fantastisk å få gjennomført Campus fysisk igjen, sier han.

Campus samler Elkjøps selgere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

– Det er mange som har flydd inn, og gleder seg til å møte kollegaer og lære nye ting.

– Hvilke trender ser dere under årets messe?

Vi selger stadig større TVer, og folk vil se flere 75, 85 og opp til 100 tommer i butikkene

– Det skjer mye på TV, det er den største gruppen i vår kategori. Vi selger stadig større TVer, og folk vil se flere 75, 85 og opp til 100 tommer i butikkene framover, sier Jordet.

Han forteller Elkjøp har kommet med nye verktøy for både ansatte og kunder for å demonstrere hvordan størrelsesforskjellene vil ta seg ut i stuen.

– Vi viser hvordan en 85-tommer vil se ut i hjemmet, mot en 75 eller 65 tommer, og har også anbefalte sitteavstander for å hjelpe kunden til å ta det riktige valget, sier salgssjefen.

– Du er også ansvarlig for lydprodukter, hva er nytt i kategorien?

– Det er flere nye portable høyttalere med bedre lyd og flere vanntette høyttalere som flyter i vannet. På hodetelefoner har det skjedd e forbedringer på støykansellering, og det perfekte produkter til reising nå som man kan gjøre det igjen. Det er fortsatt trådløse produkter både på propper og hodetelefoner som er mest populært, sier han.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2022, som ble distribuert 30. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS