Canon imageFORMULA P-215

Pressemelding fra Canon 11. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer markedets raskeste USB-drevne bærbare skanner

Canon lanserer i dag imageFORMULA P-215, markedets raskeste USB-drevne skanner for små kontorer/hjemmekontorer og for arbeidere som stadig er på farten. Den nye kompakte skanneren er kompatibel med både Mac og PC og gjør arbeid på farten mulig ved å kunne skanne direkte til skybaserte applikasjoner som GoogleDocs™, Evernote og SharePoint.

Skanneren får strøm via USB-kabelen og imageFORMULA P-215 kan skanne opp til 15 sider per minutt og fange begge sidene i et dokument med et enkelt skann. Skanneren har en automatisk dokumentmater som kan håndtere opp til 20 ark, noe som sparer verdifull tid når man skanner dokumenter med mange sider.

Man kan ta i bruk P-215 med en gang uten å installere drivere eller programvare takket være dets unike, innebygde CaptureOnTouch Lite programvare. P-215 inkluderer også ISIS/TWAIN drivere for Windows-brukere og en TWAIN driver for Mac-brukere for industri-standard tilkobling og bruk med et variert utvalg av bildebehandlingsapplikasjoner.

Den allsidige P-215 inkluderer en spesiell kortmater for å skanne tykke plastikk ID-kort og pregede kort, som er gunstig for forsikrings- og finansindustrien der identifikasjon er nødvendig for å registrere nye kontoer eller avslutte avtaler.

Graeme Johannessen, Product Manager (Value Solutions), i Canon Norge sier, “Fleksible arbeidsplasser har ført til behovet for å skanne og ha tilgang til løsninger overalt. Enten du jobber på kontoret, hjemmefra eller på veien, så er det et behov for rask, nøyaktig og enkel digitalisering av dokumenter. Muligheten til å skanne direkte til hovedkontoret eller til applikasjoner i skyen betyr at du kan være mer produktiv – uansett hvor du er.”

 “Den nye imageFORMULA P-215 bygger videre på suksessen til den populære P-150 og P-150M modeller med en rekke teknologiske utviklinger som møter kundenes behov for rask og kraftig bærbar skanning. Profesjonelle vil også sette pris på dets kompakte størrelse og elegante design.”

Skanning av høy kvalitet sikres gjennom optisk oppløsning på opp til 600dpi og avanserte bildebehandlingsegenskaper slik som automatisk registrering av sidestørrelse, rette opp skjevheter, automatisk tekst- og fargeorientering. Den nye bærbare skanneren kommer med en rekke kraftige programvareapplikasjoner, slik som CaptureOnTouch, som tilbyr forbedret bildebehandling, og for å skanne til flere filformater som PDF, PDF/A, TIFF, JPEG og PowerPoint. PageManager (Mac) og PaperPort (PC) hjelper, sammen med BizCard programvaren, til å opprettholde en effektiv filadministrasjon av digitaliserte dokumenter og gjør P-215 skanneren til en kraftig, bærbar og effektiv skanneløsning.

IT avdelinger og uavhengige programvareleverandører kan i tillegg utvikle skreddersydde tilkoblinger til deres løsninger eller dokumentflyt takket være Software Developers Kits1 som er tilgjengelig for P-215s CaptureOnTouch og CaptureOnTouch Lite programvare.

imageFORMULA P-215 er tilgjengelig fra begynnelsen av januar 2012.

Powered by Labrador CMS