Canon XEED WUX500

Pressemelding fra Canon 8. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer ny projektor med Wi-Fi

Canon Europa, verdensledende innen bildeløsninger, lanserer i dag Canon XEED WUX500, en kompakt installasjonsprojektor med Wi-Fi-funksjon og uovertruffen bildekvalitet. Du kan enkelt koble en rekke Wi-Fi-aktiverte enheter til projektoren for å gjøre møtene mer effektive. Fine linjer og tekst i liten skrift vises tydelig i det projiserte bildet takket være god oppløsning og høy bildeskarphet.

XEED WUX500 kan skilte med forbedret fleksibilitet og presentasjonsstyring ved at flere brukere kan sende bilder, video og lyd trådløst til projektoren – enten direkte eller via en ruter. XEED WUX500 har også PC-fri funksjonalitet, noe som betyr at du kan kjøre presentasjoner direkte fra USB til en enkelt projektor. Med kantjusteringsteknologi og unik firehjørners Keystone-korrigering er det mulig å få sømløse bilder med opptil 9 projektorer i 14 ulike mønsteralternativer, ganske enkelt ved koble sammen med LAN-kabler.

Med konstant lysstyrke i hele zoomområdet, suveren strømeffektivitet, forbedrede tilkoblingsmuligheter, enkel installasjon, eksepsjonell holdbarhet og enkelt vedlikehold, er XEED WUX500 en utmerket løsning for en rekke miljøer, inkludert ingeniør- og designvirksomhet, simulering og kontrollrom, konferansesentre og møterom, museer og besøkssentre, samt høyere utdanning.

XEED WUX500 har LCOS-teknologi som gir jevne, sømløse bilder og fargelysstyrke på 5000 lumen, samtidig som du får den lange holdbarheten som kreves i installasjonsmarkedet. WUXGA-oppløsning (1 920 x 1 200 piksler) sørger for at teksten vises tydelig og grafikken jevnere.

XEED WUX500 har et projeksjonsobjektiv med fast blenderåpning i hele zoomområdet. Der konkurrentenes produkter kan ha problemer med lystap i teleenden av zoomområdet, opprettholder XEED WUX500 konstant lysstyrke, og blender f/2.8 uavhengig av zoomposisjon. Det betyr at lysstyrken ved teleenden av zoomområdet er omtrent den samme som ved vidvinkel.

XEED WUX500 har i tillegg støtte for HDBaseT, en ny standard for tilkobling og overføring av HD-, lyd- og kontrollsignaler over lang avstand med en enkelt LAN-kabel. Kabelen kan være opptil 100 meter, noe som gir mer praktisk systemkonfigurasjon.

–Canon XEED WUX500 er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter en kompakt installasjonsprojektor med Wi-Fi-tilkobling, enkelt oppsett og førsteklasses bildekvalitet. I konferansesentre, møterom og resepsjonsområder kreves det for eksempel et lyssterkt, skarpt bilde som kan trenge gjennom det sterke omgivelseslyset. Med Wi-Fi-tilkoblingen byr den nye modellen også på nye muligheter innen utdanning, møtesamarbeid og informasjonsdeling med tydelig og detaljert projeksjon, med god kontrast og klare farger. Videre gir den PC-frie funksjonen for kantjustering mulighet for kostnadseffektiv flerskjermsprojeksjon i høy kvalitet, som er spesielt egnet for bruk i museer og besøkssentre, sier Trond Sliper, Produktspesialist i Canon Norge.

XEED WUX500 har LCOS-teknologi med Canons unike optiske system AISYS (Aspectual Illumination System) som gir utmerket balanse mellom lysstyrke og kontrast. LCOS-panelteknologi bruker flytende krystaller som gir eksepsjonelt lyssterkt bilde uten forvrengning og uønskede regnbue- eller rutenetteffekter, som ellers kan oppstå på tradisjonelle LCD- og DLP-projektorer. I tillegg sørger AISYS-systemet for optimal utnyttelse av projektorlampen.

Med strømforbruk på kun 365 watt, leverer XEED WUX500 høy effektivitet og er best i klassen når det gjelder watt per lumen. Produktet har også en egen ØKO-knapp på fjernkontrollen for rask tilgang til lampemodus og innstillingene for strømstyring. I tillegg til det lave strømforbruket er XEED WUX50 også utstyrt med lampe som varer lenge (ved bruk av øko-modus). Lampen i XEED WUX500 lyser i opptil 5 000 timer før den må skiftes og er dekket av Canons 3-års lampegaranti som eliminerer kostnaden ved å skifte lampe i denne periode. XEED WUX500 er også dekket av 3-års garanti med utlånstjeneste der kundene får låne en projektor mens deres egen er på service. Dette reduserer driftskostnadene for projektoren betraktelig.

XEED WUX500 kommer for salg i mai 2015.

Powered by Labrador CMS