Samsung WB850F

Pressemelding fra Samsung 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kameraer som gjør det enkelt å dele minner

Også kameraer blir smartere, og fellesnevneren for flere av Samsungs nyheter er WiFi, altså at man kan koble kameraet opp mot trådløse nettverk. En nyttig funksjon dette gir er Autobackup, som betyr at kameraet selv laster over nye bilder til PC-en når man kommer hjem.

Mange som deler bilder og filmer via sosiale medier tar bilder med mobilkamera, og noen ganger gir dette et blandet resultat. Samsung har derfor tatt utgangspunkt i at man vil dele sine visuelle opplevelser online. Med flere hotspots på hotell, gater, torg, flyplasser og hjemme blir internett lettere tilgjengelig. Samsungs bredde av kameraer med innebygd WiFi gjør det derfor enklere å formidle den visuelle opplevelsen med god bildekvalitet.WB850F,ST200FogDV300Fer noen av Samsungs kameraer med WiFi.

WB850F– perfekt for ferie. Med WB850 trenger man ikke bekymre seg for å ikke finne severdighetene neset gang man besøker et nytt sted. Kameraet har nemlig innebygd GPS og digitalt kompass, som forteller hvor langt det er dit man skal. I tillegg kan man laste ned kart over stedet som vises på den tre tommer store lyssterke AMOLED-skjermen. Bildekvaliteten blir veldig god takket være en 16,2 megapiksel BSI CMOS-sensor. Man kan enten bruke kameraets forhåndsinnstillinger eller gjøre innstillingene manuelt. Du kan filme i 1080/30p full HD, og vil du ta gode bilder på avstand er det bra å ha WB850s 21x optiske zoom. WiFi. Kommer i butikk i april og anbefalt utsalgspris er 2900 kroner.

Powered by Labrador CMS