Huawei Ascend P1/ P1 S

Pressemelding fra Huawei 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Huawei lanserer verdens tynneste smarttelefon

Huaweis smarttelefon Ascend P1 S er knapt sju millimeter tynn - med 4,3 tommer skjerm og 1,5 GHz-prosessor med doble kjerner

Huawei, en globalt ledende IT- og telekomleverandør, presenterer markedets tynneste smarttelefon med doble prosessorkjerner. Den nye modellen Huawei Ascend P1 S lanseres denne uken på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas. Huawei Ascend P1 S er bare 6,68 mm tykk og har en 4,3 tommer stor Super AMOLED berøringsskjerm med oppløsning på 960x540 som beskyttes med ekstra ripesikkert Gorilla-glass fra Corning. En 1,5 GHz Cortext-A9-prossessor gjør også Ascend P1 S til både den mest kompakte og den raskeste mobilen i sin klasse, perfekt for videoopplastning og avanserte spillopplevelser. Operativsystemet er nye Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). “Ascend P1 S blir det nye flaggskipet blant Huaweis smarttelefoner og er den første i en ny generasjon ekstremt slanke mobiler som ikke lar utseende gå på bekostning av prestasjon eller funksjonalitet. Telefonen er også et godt eksempel på hvordan Huawei satser på innovasjon for å tilby den siste smarttelefonteknologien både innen maskinvare og programvare,” sier Tor Slørdal, salgssjef i Huawei Norge.

I samme produktfamilie lanserer Huawei også Ascend P1, en smarttelefon med samme avanserte funksjonalitet, men med 7,69 mm tykkelse. Begge modellene har samme elegante slanke design. For å passe til ulike personligheter og stiler finnes de i to farger: Metallic Black og Ceramic White.

Ascend P1/P1 S har et batteri med 1800mAh/1670mAh og to innebygde kameraer: BSI-kamera på baksiden med 8 megapiksler, samt HD-kamera på fremsiden med 1,3 megapiksler. Begge kameraene har LED-blitzlys og HDR-optimalisering. Mulighet for videoinnspilling i full HD (1080p) gjør at den store skjermen kommer til sin rett. Rask oppkobling kan gjøres via 3G, WiFi eller Bluetooth, og den innebygde programvaren for sosiale medier gjør det også enkelt å dele bilder via Twitter og Facebook.

Huawei Ascend P1/P1 S lanseres på det norske markedet før sommeren 2012. Prisene vil bli oppgitt i forbindelse med produktlansering.

Powered by Labrador CMS