LG PM970 T

Pressemelding fra LG 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG lanserer slank og energieffektiv plasmaserie med fantastiske farger

LGs nye plasmaserie er energieffektiv, har kraftig forbedret kontrast og har markedets tynneste ramme som følge av det nye slanke designet.

I 2012 lanserer LG sin nye plasma-TV serie, som både har bedre farger og 40 prosent høyere svarthet. Dette sammen med energieffektivisering og nytt superslankt design gjør serien til et must for plasmaentusiasten.

Konsumentmarkedets tynneste plasma De siste årene har rammen på plasma TV-apparater blitt tynnere. Gjennom å redusere glass og andre deler har LG nå lykkes med å skape en plasma-TV med konsumentmarkedets tynneste ramme. Skarpere kanter på skjermen og nytt design på TV-foten gir den nye plasmaserien et slankt formspråk, hvor fokus rettes mot høykvalitetsskjermen.

Miljø i tankene Ny struktur og nye materialer i skjermen har tillatt en effektivisering av energikonsumet i LGs nye plasmaskjermer. Blant annet kan hver pixel nå slippe ut mer lys, noe som minsker energiforbruket. Takket være ny teknologi og nye materialer kan skjermen holde en lavere temperatur. Samtlige modeller i den nye serien er ErP B-klassifisert som innebærer at de er i overenstemmelse med EUs retningslinjer og merket med EUs Ecoflower-merke. Dette er positivt for forbrukerens økonomi, samtidig som innvirkningen på miljøet minskes.

Beksvart svarthet og troverdige farger Plasmaen favoriseres av film- og sportsentusiaster da den håndterer farger og svarthet på en veldig fordelaktig måte, samt at den fungerer utmerket for bilder i raske bevegelser. Den nye plasmaserien kan takket være en ny type fosfor reprodusere flere farger for rikere og mer naturlig fargegjengivelse. Med den nye Super Black Panel-teknologien fås en 40 prosent høyere svarthet enn tidligere og med en ny algoritme har kontrasten blitt forbedret slik at farger blir klarere og svarte partier blir mørkere. Samtlige modeller har en frekvens på 600Hz, noe som gjør at bildemateriale med raske bevegelser, som sport og actionfilmer, vises på en klar og tydelig måte.

Smart TV De nye plasmamodellene har LGs nyeste Smart TV-konsept som ved hjelp av den nye versjonen av Magic Motion Remote gir en smartere og mer brukervennlig opplevelse. Med den nye gyrobaserte Magic Motion-fjernkontrollen kan brukeren peke og klikke på skjermen og man kan også scrolle, samt anvende funksjoner for å navigere raskere. Dashboard 2.0 er det nye oppgraderte utseendet som gir en mer brukervennlig og tilpasningsdyktig utseende. Grensesnittet kan skreddersys, for eksempel gjennom at brukeren selv kan arrangere sine favorittapplikasjoner for å nå de så enkelt som mulig. Med Smartshare 2.0 kan bilder fra andre enheter som smarttelefon, laptop og lesebrett deles trådløst til TV-en på en enklere måte.

Tilgjengelighet Den nye plasmaserien PM970 T vil være tilgjengelig fra og med andre kvartal 2012.

Powered by Labrador CMS