Samsung bølgede OLED-TV

Pressemelding fra Samsung 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung introduserer verdens første bølgede OLED TV på CES 2013

På International Consumer Electronics Show 2013 (CES) i dag lanserte Samsung en bølget OLED TV, en innovasjon som bryter nye grenser for hjemmeunderholdning.

Den bølgede OLED-skjermen gir dybde i bildet og derfor en mer realistisk seeropplevelse.

I tillegg kan forbrukerne oppleve en panoramaeffekt som i dag ikke er mulig å skape på vanlige flatskjermer. Når man ser på spektakulært innhold som flotte naturscener og vilt landskap på den bølgede OLED-skjermen føles det som om man faktisk er omgitt av omgivelsene i bildet. 

Ved å utnytte sin kompetanse innen skjermteknologi, har Samsung optimalisert bildekvaliteten på bølgede OLED-TV-er, og leverer en behagelig seeropplevelse, da avstanden mellom seeren og TV-en er den samme fra nesten alle vinkler.

- Samsung er dedikert til utviklingen av innovative TV-løsninger, utover hva forbrukerne noensinne kunne forvente eller forestille seg. Vi vil fortsette vår tradisjon med å utvikle Samsungs TV-innovasjoner ved stadig å innføre ny teknologi som bidrar til å forbedre livene til brukerne, også utover verdens første bølgede OLED-TV, sier HS Kim, administrerende visedirektør i Visual Display Business, Samsung Electronics.

Powered by Labrador CMS