Sony BRAVIA

Pressemelding fra Sony 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

La deg trollbinde av BRAVIA

De nye BRAVIA-TVene fra Sony utfordrer sansene med den beste bildekvaliteten og lyden noensinne.

Opplev tilstedeværelsen av og enkelheten i Sonys nye Sense of Quartz-design

Gjør deg klar til en opplevelse utenom det vanlige med denne sesongens, og tidenes beste BRAVIA-serie fra Sony. Fantastisk bildekvalitet og super lyd kommer sammen til en oppslukende

TV-opplevelse som aldri har vært mer virkelig. Berik din TV-opplevelse ved enkelt å kontrollere BRAVIA med din smarttelefon eller dittnettbrett. Utvid din hjemmetilværelse med Sense of Quartz – en helt ny retning innen TV-design som forsterker din underholdningsopplevelse.

Gå utover HD med detaljer som aldri før har vært med virkelige

Når du først har sett det, er det ingen vei tilbake. Fordyp deg i en utrolig verden bestående av 4K-bilder fra Sony, stappfulle av ekstraordinære detaljer, akkurat som i det virkelige liv. Den kraftige 4K X-Reality PRO prosesseringsmotoren lar deg nyte alt ditt favorittinnhold i en detaljpakket 4K-oppløsning – fra

Blu-ray Disc™og TV-sendinger til internett-videoer. Med fire ganger så høy oppløsning som Full HD (en oppløsning på 3840 x 2160 pixels), endrer4K-TVdin seeropplevelse på en måte du aldri før har drømt om.

Etterfulgt av lanseringen av den kritikerroste 4K LED-TVen i verdens største 84"-klasse, ekspanderer Sony sin serie gjennom den globale lanseringen av 65" og 55" X90-serien 4K LED-TVer.

Den beste bildekvaliteten noensinne, uansett kilde

Uansett hva du ser på, vil den siste X-Reality PRO-motoren analysere, klargjøre og omdefinere TV-bildene, ved nøye å sammenligne pixel-mønstrene mot sin enorme database. Du vil motta det beste fra hvilken som helst bildekilde – alt fra filmer til lavoppløselige smarttelefon-opptak.

Opplev en større verden med rikere, renere farger

Den nye unike Sony-skjermen TRILUMINOS, beriker din TV-opplevelse med en enda videre palett av klare og virkelige farger, inkludert rød- og grønnfarger som ellers er vanskelige å reprodusere. Fra skimrende hav til frodige blomsterenger – alt er mer levende og likt virkeligheten. Himmelen er blåere og ansikter ser bedre ut med naturlige hudtoner.

Ved å integrere QD Vision’s «Color IQ» (*1) optiske komponent med Sonys unike skjerm-teknologi, vil din TV oppnå et betydelig bredere fargespekter som gir en mye mer naturlig og levende seeropplevelse med en økt følelse av dybde.

Grom lyd du virkelig vil føle

Sonys unike Signal-to-Sound-arkitektur gjør alle øyeblikk mer virkelig – fra brølet til en fullpakket stadion til den laveste hvisking. Avansert prosesseringsteknologi gjenoppretter, optimaliserer og foredler lydsignaler for musikk og dialog som gir ekstra spenning i TV-tittingen.

Bare ett trykk: opprett forbindelsen med din mobil eller ditt nettbrett

Den nye BRAVIA-serien er smartere enn noen gang, og kobler seg til mobile enheter for å skape en sømløs underholdningsopplevelse. Bla gjennom TV-oversikter, ta opp serier og utforsk relatert innhold med TV SideView - den intuitive nye appen for dine Android- eller iOS-enheter. Trykk din NFC-kompatible Xperia smarttelefon opp mot den enkle, innebygde one touch-fjernkontrollen for raskt å opprette en trådløs tilkobling. Deretter «speiler» du din telefon på BRAVIA: det er en utmerket måte å nyte bilder, videoer, spill og apper på en storskjerm med fantastiske farger og detaljer.

Sense of Quartz – kombinert skjønnhet og intelligens

Utvid fantasien med Sense of Quartz, Sonys nye retning innen TV-design. Tidløse geometriske former er satt sammen i en harmonisk balanse, med det monolittiske kvarts-liknende rektangulære panelet flytende over en sirkulær base. De er forent av en intelligent «kjerne» som svarer på dine kommandoer med en svakt glødende farge, rett under Sony-logoen.

Tilgjengelighet:

Denne sesongens nye BRAVIA-serie vil være tilgjengelig i Europa fra våren 2013, og BRAVIA X9005 er tilgjengelige fra sommeren 2013.

Powered by Labrador CMS