Philips Android-TV

Pressemelding fra Philips 8. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Andre generasjon Android TV fra Philips – Kraftfull oppgradering og fornyet design

Nå presenterer Philips TV andre generasjon Android-TV, hvilket innebærer at stort sett hele produkttilbudet på TV-siden har en Smart-del som baseres på Androids største oppgradering hittil, operativsystemet Lollipop.

Philips TV-generasjon 2015 er designet for å tilfredsstille de nye krav om brukervennelighet, fleksibilitet og kvalitet som stilles av TV-konsumentene som en integrert del av sin digitale verden.

Philips Smart TV baseres på Androids nye operativsystem, Lollipop, som skaper flere muligheter for apputvikleren, og fungerer som et felles utviklingsverktøy for både TV, mobil og nettbrett. Forutenom raskt voksende Google Play Store finnes også Philips Smart TV-plattform, med leiefilmer og andre etterspurte spill- og TV-tjenester. I tillegg har alle Philips Android-TV’er online spilltjenester som f.eks OnLive.

Selvfølgelig er den nye generasjonen Philips TV kompatibel med både Android og iOS-baserte enheter.

«Ved å forene ekstremt bra bildekvalitet med våres unike Ambilight-teknikk og den kraftfulle Android-plattformen kan vi tilby en meget sofistikert løsning til våre kunder» sier Nico Vernieuwe, Chief Commercial Officer TP Vision.

Forutenom de nyheter som finnes i det oppgraderte operativsystemet og i designen har Philips TV et nytt grafisk grensesnitt som ivaretar det Androidtilpassede TV-tilbudet.

Den tildlige integrasjonen inn i Androids økosystem innebar at Philips TV var først i Europa med Android-TV. Nå kommer TP Vision, som produserer og markedsfører Philips TV, til å etablere Philips Android-TV også i Sør Amerika.

Philips TV utvikles, selges og markedsføres av TP Vision, som eies av TPV, en av verdens ledende produsenter av monitorer og TV.

Powered by Labrador CMS