NY OG BEDRE TOPPMOBIL

På mobilsiden var LG med G Flex i fjor først ute med å lansere en smarttelefon med buet skjerm. Nå kommer oppfølgeren, G Flex 2.

Publisert Sist oppdatert

– Den buede formen gjør at telefonen følger ansiktets konturer, samtidig som at den ligger godt i hånden når du tekster eller surfer. Designet gjør det enklere å både skrolle og skrive, ettersom den buede formen gjør det enklere å få brukt hele skjermen. I tillegg reduserer den buede skjermen refleksjoner fra solen og andre lyskilder, så skjermen blir mer lesbar, heter det i en pressemelding.

P-oled-skjermen på 5,5 tommer har 1080p Full HD-oppløsning og en pikseltetthet på mer enn 400 ppi. Den er en av de første med Qualcomms åttekjernede Snapdragon 810-prosessor. Kameraet på 13 MP har laserautofokus og optisk bildestabilisering. En tynn film på bakdekselet skal automatisk glatter ut mindre riper; i G Flex 2 er materialet videreutviklet slik at overflateriper blir glattet ut opptil 60 ganger raskere enn hos forgjengeren – på cirka fem sekunder i stedet for tre minutter.

Den buede skjermen reduserer refleksjoner fra solen og andre lyskilder, så skjermen blir mer lesbar

Powered by Labrador CMS