Netgear nighthawk X4 AC2200 og AC1900

Pressemelding fra Netgear 8. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netgear lanserer Nighthawk X4 AC2200 Wifi Range Extender og AC1900 Wifi Range Extender

Utvid den trådløse dekningen med verdens første AC2200 WiFi Range Extender til stikkontakten

NETGEAR, Inc. (www.netgear.com) lanserer verdens første AC2200 Range Extender med MU-MIMO – og den kan settes rett i stikkontakten. NETGEAR Nighthawk X4 AC2200 WiFi Range Extender (EX7300)(www.netgear.com/ex7300) med MU-MIMO og teknologien Beamforming+ kan utvide Wi-Fi-dekningen til den trådløse ruteren din helt opp til 900 m2, og den gjør det mulig å strømme data til flere enheter samtidig med hastigheter på inntil 2,2 Gbps.*

Samtidig lanseres NETGEAR AC1900 WiFi Range Extender (EX6400)(www.netgear.com/EX6400), som i likhet med Nighthawk X4 AC2200 WiFi Range Extender har et stilrent design takket være 4 interne antenner. Den settes direkte i stikkontakten og støtter en trådløs hastighet på inntil 1,9 Gbps.*

Etter hvert som vanlige menneskers hverdag blir mer og mer trådløs, blir det viktigere å unngå «dead spots» – steder uten Wi-Fi-dekning. De nye NETGEAR WiFi Range Extender-ene leverer lynhurtige trådløse forbindelser til moderne mobile enheter med 802.11ac-funksjonalitet, og er samtidig bakoverkompatible med eldre 802.11a/b/g/n-utstyr.

«De fleste mennesker bruker ikke bare mobile enheter for moro skyld ¬– de er en nødvendighet, og uansett hvor du befinner deg, forventer du å kunne strømme, surfe og holde forbindelsen uten forsinkelser,» forteller Pål Vatneberg, nordisk salgssjef hos NETGEAR, og fortsetter: «Våre nyeste WiFi Range Extendere støtter MU-MIMO og Beamforming+ for å maksimere dekningen og minimere flaskehalser – og de kan dessuten brukes sammen med enhver Wi-Fi-ruter, så du behøver ikke å skifte ut utstyret ditt. Med Nighthawk X4 AC2200 WiFi Range Extender optimaliserer du Wi-Fi-nettverket ditt for mobile enheter og muliggjør utrolige hastigheter selv i større hjem.»

Til tross for den avanserte teknologien er de nye range extenderene fra NETGEAR enkle å bruke: LED-indikatorene på forsiden hjelper deg med å finne den optimale plasseringen som gir maksimal Wi-Fi-dekning, og du kan etablere en sikker forbindelse til ditt eksisterende Wi-Fi-nettverk med ett trykk på en knapp. Med NETGEARs gratis app «Wi-Fi Analytics» til Android-enheter, ser du detaljerte opplysninger om nettverket og får hjelp til å optimalisere det.

Den innebygde Gigabit Ethernet-porten kan enten brukes til å koble en spillkonsoll, en smart-tv eller en multimediestrømmer til nettverket ¬– eller til å omdanne extenderen til et trådløst adgangspunkt/hotspot på et sted hvor det er en Ethernet-kabelforbindelse ledig.

Et utvalg av funksjonene til de nye NETGEAR WiFi Range Extender-ene

• Inntil 2,2 Gbps* Wi-Fi-hastighet med Nighthawk X4 AC2200 WiFi Range Extender

• Inntil 1,9 Gbps* Wi-Fi-hastighet med AC1900 WiFi Range Extender

• MU-MIMO øker kapasiteten og unngår flaskehalser når det er mange brukere samtidig

• NETGEAR FastLane-teknologien øker den trådløse hastigheten ved å bruke to Wi-Fi-bånd samtidig

• Beamforming+ øker Wi-Fi-rekkevidden ved å fokusere signalet

• Støysvak forsterker gjør signalet fra mobile enheter kraftigere og øker rekkevidden

• Gigabit LAN-port til kabelforbindelse av enheter eller hotspot-funksjon

Pris og tilgjengelighet

NETGEAR Nighthawk X4 AC2200 WiFi Range Extender (EX7300) kan kjøpes i Norge fra april til en veiledende pris på NOK 1790,-

NETGEAR AC1900 WiFi Range Extender (EX6400) kan kjøpes fra mai til en veiledende pris på NOK 1490,-

Powered by Labrador CMS