WHAT A MESS!

Bli med på en rundtur i messehallene i Las Vegas, der 3.800 utstillere viste sine produktnyheter under CES 2016 i januar.

Publisert Sist oppdatert

Stikkord for CES 2016 er virtuell virkelighet, roboter, droner, smartprodukter og –hjem, sensorer og bilbransjens vei mot førerløse biler. Messen arrangeres av den amerikanske bransjeforeningen Consumer Technology Association (CTA), som er det nye navnet på Consumer Electronics Association (CEA).

Navneendringen gjenspeiles også i bredden blant utstillerne på CES, og messekonkurrenten IFA unnlot på sitt pressemøte i Las Vegas ikke å påpeke at Berlin-messen er lojal mot sitt grunnkonsept; at de hvert år i september viser forbrukerteknologi og hvitevarer. På CES hadde beslektede teknologier inntatt mye av utstillingsarealet, her var bilbransjen dominerende.

De to messene konkurrerer om å være den største og mest relevante for bransjen. Mens IFA også er åpen for publikum, slipper CES kun inn folk som er der i embets medfør. I år hadde CES 170.000 besøkende, av disse kom 50.000 fra land utenfor USA.

På CES hadde beslektede teknologier inntatt mye av utstillingsarealet

Fagbladet Elektronikkbransjen presenterer i de første to utgavene i 2016 reportasjer fra CES-utstillingene til leverandørene som er representert i Norge. I tillegg viser vi på de kommende sidene samlet glimt av det vi ellers så i Las Vegas.

Powered by Labrador CMS