CES arrangeres av CTA, der Gary Shapiro er president og administrerende direktør. Foto: CTA

DATO FOR CES 2022 ER SATT

CES arrangeres av CTA, der Gary Shapiro er president og administrerende direktør. Foto: CTA

I januar 2022 er CES-messen tilbake i Las Vegas, etter at den i år var heldigital. Så langt har over 1.000 utstillere sagt de vil komme.

Publisert Sist oppdatert

Messen kombinerer fysiske tilstedeværelse i Nevada-ørkenen med et digitalt arrangement, og datoene blir 5. til 8. januar 2022. Dette går frem av en pressemelding fra Consumer Technology Association (CTA). Det er den amerikanske søsterorganisasjonen til Stiftelsen Elektronikkbransjen som står som arrangør av Las Vegas-messen, og som vanlig åpner den for pressen et par dager i forkant; 3. og 4. januar.

Disse er med

Når CTA i pressemeldingen lister opp hvilke utstillere de besøkende kan vente seg å møte, gjør de det i alfabetisk rekkefølge: Amazon, AMD, AT&T, Daimler AG, Dell, Google, Hyundai, IBM, Intel, Lenovo, LG Electronics, Panasonic, Qualcomm, Samsung Electronics og Sony. Eureka Park er navnet på den delen av CES der startup-selskap viser seg fre, og her skal det komme store delegasjoner fra Frankrike, Italia, Nederland og Sør-Korea.

Samsungs er blant dem som har sagt de stiller på CES i 2022. Her fra deres pressemøte på CES 2019. Foto: Marte Ottemo.
Samsungs er blant dem som har sagt de stiller på CES i 2022. Her fra deres pressemøte på CES 2019. Foto: Marte Ottemo.

– Vi er glade for å komme tilbake til Las Vegas, hjemmet til CES i mer enn 40 år, og ser frem til å møte kjente og nye fjes. Fra hundrevis av ledere har vi fått høre hvor viktig CES er for at de skal møte nye og eksisterende kunder, finne nye partnere, treffe medier og oppdage produktinnovasjoner, sier Gary Shapiro, president og administrerende direktør i CTA, i pressemeldingen.

CES-sendingene man kunne følge på nett i januar vil videreføres, og knytte sammen det digitale publikummet med utstillere, konferanser, talere og produktlanseringer. Som i år vil nytt innhold legges til også etter messen, slik at den lever videre for utstillere og deltakere.

Powered by Labrador CMS