SCAN OG BETAL HOS COOP

Coop lanserer en ny løsning der kundene selv skanner varene og betaler med mobilen. Coop Norge Handel har selv utviklet tjenesten.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge en pressemelding vil Coop trolig være blant de første i verden til å innføre en løsning der kundene skanner og betaler varene selv med egen mobiltelefon. Coops medlemmer vil i løpet av noen måneder få muligheten til å prøve den nye måten å handle på. Tjenesten er foreløpig ikke aktuell for Coop Elektro.

– Coop har alltid vært tidlig ute, og vi var blant annet først med selvbetjente butikker i sin tid. Nå tar vi et nytt stort skritt, og lar kundene bruke telefonen både som skanner og lommebok, sier John Moltubakk i Coop i pressemeldingen.

Coop Extra først

Coop har alltid vært tidlig ute, og vi var blant annet først med selvbetjente butikker

For å komme i gang med tjenesten må kundene registrere betalingsinformasjonen på Coops nettsider, og laste ned Coops applikasjon til mobilen. Via appen skannes varene på vei gjennom butikken, og kjøpet bekreftes med mobilen når man er ferdig med å handle.

Mobilløsningen kan tas i bruk i løpet av noen måneder. Først blir det Coops 1,3 millioner medlemmer som kan benytte tjenesten i Coop Extra-butikkene. Senere kan den bli tilgjengelig i alle Coop-butikkene, også for dem som ikke er medlemmer, heter det i meldingen.

Powered by Labrador CMS