Creative Sound BlasterX G1

Pressemelding fra Creative 19. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt lydkort i tommelfingerstørrelse fra Creative

Creatives nyeste gamingserie Sound BlasterX utvides nå med et nytt medlem: Sound BlasterX G1 – et USB-lydkort som gir ekte 7.1 surround-lyd i HD-kvalitet.

Det nye lydkortet fra Creative Sound BlasterX G1 er utviklet for seriøse gamere på farten. Det gjør det lett – og rimelig – å oppgradere lyden på datamaskinen slik at du kan nyte lyd av høy kvalitet, uansett om du spiller hjemme i stuen, i en turnering eller på farten. USB-lydkortet er er bare så vidt større enn en tommelfinger, og det har støtte for 7.1-kanals lyd på datamaskinen, noe som sikrer realistiske lydeffekter i spillet med nærmest perfekt nøyaktighet og posisjonering.

Sound BlasterX G1 er kompatibelt med analoge hodesett og in-ear-modeller, og lydkortets hodetelefonforsterker støtter lydavspilling i høy oppløsning på inntil 24-bit / 96 kHz på alle 7.1-kanaler.

Skreddersy lydprofilen til yndlingsspillene dine

Til Sound BlasterX G1 medfølger BlasterX Acoustic Engine Pro til PC, en programvare som gjør det mulig for kresne gamere å optimere lydprofilene og skreddersy lyden til deres foretrukne spillsjangere.

G1 er spesielt utviklet med tanke på gamernes behov. Med hele 17 forhåndsinnstilte lydprofiler til spill har du gode muligheter til å bruke den intense surround-lyden til å presisere spillets lyd, øke bassen og forbedre klarheten.

Lydkortet er også utstyrt med den såkalte Scout Mode-teknologien, som forsterker lave lyder som for eksempel fottrinn, slik at du kan høre fienden før fienden hører deg. I tillegg til programvareforbedringene kan brukerne også programmere lydsignaturen på maskinvarenivå til såkalt X-Plus Signature, som på intelligent vis minimerer forstyrrelser og fremhever de essensielle detaljene som kan utgjøre en avgjørende forskjell i spillet. Parer du G1 med Creatives populære Sound BlasterX H5-hodesett, er du alltid sikret den samme lydsignaturen, uansett hvor en turnering finner sted – uten at du behøver å bekymre deg for installasjon av programvare.

Sound BlasterX G1, som fungerer med PC, Mac® og PlayStation® 4, gir på enkleste plug-and-play-vis en vesentlig oppgradering av den ofte kjedelige lydkvaliteten som innebygde lydkort i diverse hovedkort og konsoller gir deg. Med Sound BlasterX G1 gir Creative deg virkelighetstro surround-lyd, enten du spiller eller ser film på datamaskinen – og uansett hvor du befinner deg.

Spesifikasjoner for Sound BlasterX G1:

• Ekte 7.1 HD surround-lyd

Sound BlasterX G1 støtter 7.1-kanals lyd på datamaskinen, slik at du oppnår realistiske lydeffekter i spillet med nærmest perfekt nøyaktighet og posisjonering.

• BlasterX Acoustic Engine Pro til PC

PC-programvaren BlasterX Acoustic Engine Pro tilbyr et hittil usett nivå av muligheter til å skreddersy lydprofiler og sikre den beste og mest realistiske lyden. Programvaren øker klarheten, utvider følelsen av virtuell «romfornemmelse», og forsterker bassen slik at du kan nyte lyd i kinokvalitet – hjemme i stuen. Hele 17 forskjellige forhåndsinnstilte lydprofiler gjør det mulig å forbedre de avgjørende lyddetaljene innen ulike spillsjangere, deriblant Counter-Strike®: Global Offensive, Call of Duty®-serien, Dota® 2 osv.

• Scout Mode

Hvis du aktiverer modusen Scout Mode via Acoustic Engine-programvaren, blir det lettere å høre når fienden nærmer seg fra avstand – og på den måten oppnå en taktisk fordel.

• X-Plus Signatur til Creatives Sound BlasterX H5-hodesett

Hvis du bruker lydkortet sammen med BlasterX-seriens populære H5-hodesett, kan du ved hjelp av en spesiell X-Plus-konfigurasjonsapp programmere lydkortet med skreddersydde lydsignaturer til forskjellige konkurransepregede spill. De unike innstillingene for lydsignaturer er forhåndsprogrammert i lydkortet, så du trenger ikke bekymre deg over installasjon av programvare når du er på farten eller på en turnering.

• Avspilling og opptak av lyd i høy oppløsning

USB-tilkoblingen støtter lydavspilling i høy oppløsning på inntil 24-bit /96 kHz, og lydopptak på inntil 24-bit / 48 kHz, hvis lydkortet for eksempel brukes i forbindelse med podcaster eller videosamtaler på PC eller MAC.

• Hodetelefonforsterker med lav utgangsimpedans på 2,2 ohm

Sound BlasterX G1 fungerer med gaming-hodesett og følsomme in-ear-modeller fra 16Ω til 300Ω med detaljert klarhet.

• Creative ALchemy

Creatives ALchemy-programvare sikrer surround-lyd i legendariske spill.

• I overensstemmelse med følgende standarder: OpenAL, EAX ADVANCED HD 5.0

Pris og tilgjengelighet

Creatives gamer-USB-lydkort Sound BlasterX G1 koster 499 kr. og kan kjøpes i butikker og online på www.creative.com

Powered by Labrador CMS