Frank Bruun og Lesta Nordic blir ny distributør for Tivoli Audio. Foto: Stian Sønsteng

NY DISTRIBUTØR FOR TIVOLI

Lesta Nordic og Frank Bruun blir ny distributør for Tivoli Audio i Norge, og lover å komme tettere på forhandlerne igjen.

Publisert

– Etter en periode med direktesalg i Norge, håndtert av vårt europeiske hovedkontor, mener vi våre norske partnere og forhandlere vil få bedre support og service fra en lokal salgsorganisasjon enn vi kan gi dem på avstand fra vårt hovedkontor, sier Claus Winther, europeisk salgssjef i Tivoli Audio, i en pressemelding.

Tivoli sier de har vært på utkikk etter en profesjonell og seriøs partner som kan hjelpe dem med å utvikle Tivoli Audio videre i Norge.

– Det er med stor glede og tilfredshet vi kan melde at Lesta Nordic og Frank Bruun fra 1. juli 2019 skal representere Tivoli Audio-produktene i Norge. Vi ser Frank og Lesta Nordic som en seriøs partner, som kan presentere og støtte Tivoli Audio på den beste mulige måte ovenfor våre forhandlere. Frank er kjent i bransjen gjennom mange år, og vi føler oss overbeviste om at han er rett mann for oss og kan hjelpe oss med å utvikle markedet ved å selge både Tivoli Audios kjente portefølje og samtidig introdusere våre nye produktkategorier, Art Line og Tivoli Go, på det norske markedet, sier Winther. 

Tettere på

– Hva blir hovedfokus for dere framover?

– Vi skal fokusere på salg og kundeoppfølging, jobbe og utnytte det sterke varemerket Tivoli Audio er i det norske markedet, sier Lesta-sjef Frank Bruun til fagbladet Elektronikkbransjen.

– Hvilke trender ser du i lydmarkedet det neste året?

– Det er mange spennende trender i markedet nå, både med åpne og egne plattformer. Vi er inne i en periode hvor forbrukeren får flere muligheter, så det gjelder å få budskapet ut på riktig måte eller kartlegge kundens behov enda bedre, sier Bruun.

Vi skal og vil styrke vårt forhold til detaljhandlerne i Norge. Etter noen år med salgskontor i Amsterdam ser vi at vi må tettere på dem som tar beslutninger om innkjøp

– Hvordan vil dere jobbe med forhandlerne framover?

– Vi skal og vil styrke vårt forhold til detaljhandlerne i Norge. Etter noen år med salgskontor i Amsterdam ser vi at vi må tettere på dem som tar beslutninger om innkjøp. Jeg gleder meg til å ta tak i Tivoli Audio og alle kundene i Norge. Sammen skal vi vokse og tjene penger, sier Bruun.

Powered by Labrador CMS