Tivoli Audio Model Three

Pressemelding fra Tivoli 22. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Model Three BT AM/FM/Bluetooth Klokkeradio

Enhver klokkeradio kan vekke deg, men bare Tivoli Audios nye Model Three BT gjør det så enkelt, så elegant, og med så god lyd

Model Three er så godt som uforandret etter sin introduksjon for omtrent 9 år siden. Med sin enestående lydkvalitet, følsomme analoge radio, lettbetjente alarm og smarte innsovningsfunksjon samt det nydelige trekabinettet, har det aldri vært behov for å gjøre endringer på den.

Men, med den økende bruken av mobiltelefoner og nettbrett, har vi nå besluttet å inkludere en nyhet som gjør Model Three enda mer uerstattelig: Bluetooth wireless technology. Nå kan du streame musikken din trådløst fra din Bluetooth telefon, nettbrett eller datamaskin til din Model Three BT. Du trenger kun å velge AUX inngangen og trykke pair for å tilkople din lydkilde før du kan streame i vei. Samtidig er det også greit å vite at du kan kople til lydkilder uten Bluetooth via AUX inngangen.

Enhver klokkeradio kan vekke deg, men bare Tivoli Audios nye Model Three BT gjør det så enkelt, så elegant, og med så god lyd. Og med Bluetooth teknologi kan du streame deg i søvn.

Funksjoner:

Pris: 2.999,-

Powered by Labrador CMS