Olympus VN-733PC, VN-732PC og VN-731PC

Pressemelding fra Olympus 7. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Taleopptak blir enklere og smartere

Olympus VN-733PC, VN-732PC og VN-731PC er de nyeste tilskuddene i den populære VN-PC-serien for avanserte taleopptak. Tre meget prisgunstige diktafoner som med stilren, ergonomisk design med stor LCD-skjerm, symmetrisk plasserte knapper og funksjonen "Simple Mode" gjør innspillingen enklere enn noen gang tidligere.

Olympus har i flere tiår vært en av verdens absolutt fremste produsenter av profesjonelle dikteringsløsninger, diktafoner og smarte lydstudioer i lommeformat. De nye modellene VN-733PC, VN-732PC og VN-731PC leverer en meget høy lydkvalitet og er superenkle å bruke, selv om det er første gang du skal gjøre et taleopptak. VN-733PC (svart), VN-732PC (sølv) og VN-731PC (metall) leveres fra januar 2014 i prisnivåene 599, 599 og 469 kroner.

Ren lyd i alle modi

Innspillingskvaliteten er imponerende høy med en eksepsjonell renhet i lyden for klassen. Mikrofonen er rundstrålende med lav støy og har en større diameter enn tidligere, noe som gir et mer naturlig lydopptak i ulike situasjoner. Forstyrrende bakgrunnslyd reduseres effektivt med det innebygde lavpassfilteret. VN-733PC og VN-732PC har ytterligere filter for en renere lyd.

VN-733PC har også en stemmebalanserende funksjon som automatisk balanserer innspillingsvolumet for ulike stemmer i flerpartssamtaler. Perfekt når du spiller inn et møte hvor mennesker sitter på ulik avstand til mikrofonen.  Diktafonene har innebygd støtte som gjør at de kommer opp fra bordflaten, noe som ytterligere forbedrer lydopptaket og reduserer risikoen for forstyrrende lyder.

Superenkel bruk

Brukervennlige funksjoner sitter i VN-PC-seriens DNA, og de nye modellene tar tradisjonen et steg videre. Ren design med store knapper og tydelige menyer gjør diktafonene perfekte for alle som vil ha enkelhet. Er du ren nybegynner finnes funksjonen "Simple Mode" som bare viser den viktigste informasjonen og tar bort alt annet. Det er bare å spille inn uten at du behøver å fundere og lese brukerhåndbøker.

Menyene er dessuten redusert til syv nøkkelområder, og fra "Simple Mode" kan du når som helst bytte til "Normal" for å få all tilgjengelig informasjon og nå alle funksjoner som finnes.

Velg hva du skal spille inn

Diktafonene har fem forhåndsinnstilte lydsituasjoner (Sound Scenes) som automatisk optimerer innspillingen. Foruten diktat, konferanse og møte finnes telefon og duplisering. Telefonmodus lar deg spille inn samtaler med tilbehøret TP8 (telefonmikrofon) som du kobler til telefonen.

Duplisering er en smart funksjon som lar deg kopiere dine gamle dikterings- og kassettbånd til diktafonen din. Kassettspilleren kobles til via hodetelefonuttaket med ledningen KA-333 (tilbehør) til diktafonen. De kopierte lydfilene kan automatisk deles inn i separate spor eller et forutbestemt tidsintervall kan kopieres.

Smart lagring

Filene lagres i formatene WMA eller MP3* (*VN-733PC og VN-732PC) i diktafonenes innebygde minne (2–4 GB) eller på microSD-kort opptil 32 GB** (**VN-733PC og VN-732PC).

Filene organiserer du enkelt i opptil fem mapper. Hver mappe kan inneholde opptil 200 lydfiler, og med 99 indeksmarkeringer kan du markere det som er viktig.

VN-733PC og VN-732PC har til og med en kalendersøkefunksjon med en egen knapp som ytterligere forenkler søkingen av lydspor.

Hurtigfakta VN-733PC, VN-732PC og VN-731PC

>  Internt minne: VN-733PC og VN-732PC har 4GB, mer enn 1600 timers innspillingstid, og VN-731PC har 2 GB, som rekker til drøyt 790 timer.

>  Eksternt minne: microSD-kort opptil 32 GB som tilbehør for VN-733PC og VN-732PC.

>  Visningsmodusen "Simple Mode" viser bare det mest nødvendige for ikke å forvirre uvante brukere, mens "Normal" viser all informasjon og gir direkte tilgang til alle funksjoner.

>  Lavstøysmikrofon med ekstra stor diameter for bedre lydopptak.

>  Innebygd støtte.

>  Forhåndsinnstilte lydsituasjoner (Sound Scenes): diktat, konferanse, møte, telefon og duplisering.

>  Ekstra lang batteritid, opptil 100 timers opptak.

>  Innspillingsformat: WMA og MP3* (* bare VN-733PC og VN-732PC).

>  Stemmeaktivering av innspilling og stemmesynkronisering på VN-733PC og VN-732PC.

>  Optimert innspilling av stemmer: stemmebalansering (Voice Balancer) på VN-733PC og stemmefilter (Voice Filter) på VN-732PC.

>  Lavpassfilter som effektivt reduserer lavfrekvente bakgrunnslyder.

>  Kalendersøkefunksjon via dedikert knapp på VN-733PC og VN-732PC.

>  Variabel avspillingshastighet (50–200 %).

>  Opptil 99 indeksmarkeringer.

>  5 mapper for opptil 200 filer i hver mappe.

>  Innebygde høyttalere.

>  Mål (H x B x D): 108 x 39 x 16,8 mm

>  Vekt: 71 g (inkl. batterier)

I pakken inngår: brukerhåndbok, 2 alkaline-batterier (AAA), USB-kabel (VN-733PC og VN-732PC), futteral (VN-733PC)

Tilbehør: AC-adapter via USB for VN-733PC, TP-8 og TA-333 for tilgang til funksjonene “Telefoninnspilling” og “Duplisering”.

Powered by Labrador CMS