Audioengine 5+ Premium Powered Speaker System

Pressemelding fra EET Europarts 11. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Audioengines A5 høyttalere kommer nå i en ny A5+ versjon med flere nye funksjoner

EET Europarts er ny nordisk distributør av Audioengines solide lydprodukter. I disse dager lanseres nå den nye versjonen av Audioengines populære toppselger A5 i en A5 + utgave. På forespørsel fra kunder og forhandlere har den nye utgaven blitt utstyrt med en rekke nye funksjoner.

Audioengine 5+ (A5+) er et sett aktive høyttalere, som byr på enestående lydkvalitet og brukervennlige funksjoner til en fornuftig pris. Koble til din iDevice, PC, TV eller andre lydkilder til Audioengine 5+ og få den beste stereolyd-gjengivelse.

Kvalitet for pengene

Audioengine produkter er utviklet med fokus på kvalitet og brukervennlighet, og for å gi brukeren high- end lydopplevelse til en rimelig pris. Audioengine 5 er Audioengine flaggskip og prisbelønt bestselger. Den nye A5 + modellen har den samme prisvinnende design som sin forgjenger, men er oppgradert med flere nye funksjoner.

Allsidighet

Audioengine 5 + er tilpasset med Kevlar bass-, silkediskant optimalisert og håndbygde kabinetter. Leveres med fjernkontroll, to linjeinnganger og forbedret kjøleribbe for optimalisering av forsterkeren. Du kan lade din iDevice i USB -porten og koble til en subwoofer. Audioengine 5 + kan spille fra Pc'ens hodetelefonutgang eller en USB- DAC for enda bedre lydkvalitet. Audioengine 5 + kan kobles til hvilken som helst PC og krever ingen installasjon av programvare eller innstillinger.

Enkel installasjon

Med innebygd forsterker spares plass, og det eliminerer behovet for å koble Audioengine 5 + til en stereo-mottaker eller ekstern forsterker. Den venstre høyttaleren, hvor forsterkerdelen er plassert , kobles til strømkontakten, og den med-følgende høytalerkabel kobles til den høyre høyttaleren. Med deilig stereolyd og et flott utseende har A5 + betydelige fordeler fremfor andre boom - bokser .

Hør forskjellen

Audioengine 5 + Premium Powered Speaker System oppfyller fullt ut den høye lydgjengivelse og estetikk som kundene forventer av produkter fra Audioengine. A5 + plasserer seg kvalitet- og ytelsemessig i gapet mellom PC-høyttalere og hifi høyttalere.

Funksjoner

• Innebygd forsterker

• RCA og mini - jack lydinnganger

• Fjernkontroll

• Volumkontroll på frontpanelet

• USB-lading

• Variabel preamp lydutgang

• Gullbelagte kontakter

• Full - size 5 -veis høyttaler bindende innlegg

• Custom kevlar basselementer og silkediskanthøyttalere

• Håndbygget MDF trekabinett

• Magnetisk skjerming

• Kabler inkludert

Generelle spesifikasjoner

Type: 2.0 Stereo aktiv høyttaler

Effekt : 150 W toppeffekt totalt ( 50W RMS/75W peak per kanal )

Forsterker Type : Dual klasse A / B mono

Drivere: 5 " kevlar subwoofere og 20mm silke diskanthøyttalere innebygd

Innganger : 3,5 mm stereo mini - jack , RCA L / R

Utganger : RCA L / R lyd , USB Type A å lade

Finnes i fargene : Satin Svart, Hi - Gloss White and Solid Carbonized Bambus

Powered by Labrador CMS