Onkyo TX-NR-serie

Pressemelding fra Mono 30 juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo fornyer sin tungvektsserie av hjemmekinoreceivere

Onkyo har de siste fire årene vært det mestselgende hjemmekinoreceiver-merket i Storbritannia og forsterker nå sin posisjon i markedet med lansering en av sin nye toppserie. Alle tre modellene har stor effektkapasitet og er oppdatert med det siste innen flerkanals lydsystemer, signalformater og oppkoblingsteknologi for formidling av all underholdning i hjemmet.

Onkyos’ toppserie består av den nye 9-kanals nettverks-receiveren TX-NR5010, den litt rimeligere modellen, TX-NR3010 og 7-kanals-modellen TX-NR1010. Alle modellene har Audyssey Multi EQ XT32 romkorreksjonssystem og er THX™ Ultra2 Plus-sertifisert, som er en garanti for nok effektkapasitet også i store rom, opptil 85 kubikkmeter og seeravstand på 3,5 meter. TX-NR1010 har 9.2 pre out, mens både TX-NR3010 og 5010 har, som verdens første, 11.4 pre-out med støtte for DTS Neo:X 11-kanals matrise.

Utgangseffektene er på 200 watt per kanal for henholdsvis TX-NR1010 og TX-NR3010 og 220 watt per kanal for TX-NR5010, som også er utstyrt med en ekstra kraftig ringkjernetransformator. Antall HDMI-tilkoblinger er det samme på alle tre modeller, 8 innganger og to utganger. Den ekstra HDMI-utgangen gir mulighet for 1080p signal til en projektor eller annen TV-skjerm, eller den kan benyttes for signaloverføring til sone 2 med uavhengig valg av kilder med digital signaloverføring. Opptil 3 soner kan brukes samtidig, fjernkontrollert med Onkyo’s apper for iPhone eller Android. Det er HDMI-inngang i front for HD-overføring fra smarttelefoner (Mobile High-Definition Link).

Onkyo er første forbrukerelektronikkselskap som benytter Cisco Linksys’ Simple Tap ruter tilkoblingsteknologi i sine produkter. Onkyo innledet samarbeidet med Cisco for å innlemme Simple Tap-teknologien, som gir bedre forbindelse. (De europeiske modellene får dette ved en software-oppdatering som blir tilgjengelig senere i år.) Dette vil passe godt inn i forhold til behovene i ”det oppkoblede hjem”.

Med tilgang til både åpne nettmusikk- og abonnements-strømmingstjenester som Spotify Premium, tilkobling for Smarttelefon, nettbrett og PC via DLNA eller bluetooth blir disse receiverne ypperlige bindeledd og formidlere av all underholdning i hjemmet. (Blutooth USBadapter, UBT-1, og Wi-Fi LAN USB-adapter for trådløs overføring, UWF-1, er tilleggsutstyr.)

InstaPrevue™ med bilde-i-bilde-funksjon gir bedre betjeningskomfort med enklere kildevalg ved at innholdet vises med et lite bilde på TV-skjermen for de aktive kildene. Alle tre modellene er utstyrt med HQV Vida videoprosessor og Marvell Qdeo 4 K videooppskalering.

Veiledende priser:

TX-NR1010: kr. 17.995,-, TX-NR3010: kr. 21.995,-, TX-NR5010: Kr. 24.995,-.

Powered by Labrador CMS