LG EA83

Pressemelding fra LG Electronics 9. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG LANSERER HØYOPPLØST GRAFIKERSKJERM MED IPS-TEKNOLOGI OG FANTASTISK FARGESPEKTER

Med EA83 klatrer LG Electronics in i bransjen for profesjonelle bildeskjermer og konkurrerer med ett av markedets bredeste fargespektre og et høykvalitets IPS-skjerm for den absolutt beste bildekvaliteten, bred innsynsvinkel, jevn responstid og naturlig fargegjengivelse. Laget for filmskapere, fotografer, designere og andre profesjonelle brukere innen den grafiske bransjen, tilbyr EA93 en kombinasjon av høy oppløsning og livlige farger. IPS-skjermen med WQHD-oppløsning (2560 x 1440 piksler) gir en intens bildekvalitet sammen med en av de bredeste fargespektrene i denne kategorien.

For å kunne håndtere farger som ikke er tilgjengelige innenfor sRGB, har LG også utviklet EA83 for å oppnå hele 99 prosent av Adobe RGB. Dette gir profesjonelle brukere den eksakte fargegjengivningen de trenger i sitt arbeid. LGs innovative IPS-skjerm kan framstille bilder som praktisk talt er identiske med originalene. EA83 kommer med en innebygget kalibreringsprogramvare som gir brukeren mulighet til å kalibrere fram de mest korrekte og naturlige fargene.

– Våre IPS-skjermer har lenge blitt regnet som markedets aller beste innenfor bildekvalitet både for forbrukersegmentet og til profesjonell bruk. Med EA83 viser vi at LG er et varemerke man kan regne med i den grafiske bransjen, med ett av markedets bredeste fargespekter, sier Fredrik Lundkvist, nordisk produktspesialist for dataskjermer hos LG Electronics Nordic. Med en kapasitet på 99 prosent Adobe RGB, tilbyr EA83 en så naturlig fargegjengivelse som praktisk mulig, noe som hjelper profesjonelle brukere å utføre sitt daglige arbeid på best mulig måte.

Tekniska spesifikasjoner:

·  Skjermstørrelse: 27 tommer

·  Bildeformat: 16:9

·  Oppløsning 2560 x 1440 piksler (WQHD)

·  Fargespekter: Adobe RGB 99 prosent

·  Skjermtype: IPS

·  Lysstyrke (Typ.): 350nits

·  Kontrastratio (Typ.): 5M:1

·  Innsynsvinkel (ver/hor): 178/178

·  Responstid: 5ms (grå til grå)

·  Tilkoblinger: 1st DVI-D Dual, 1st HDMI (MHL), USB3.0 (1 upp / 3 ner), 1st Display Port, 1st utgang for hodetelefoner

·  Ergonomi: Rotasjon, skråstilling, tilpasning i høydeledd

·  Øvrige funksjoner: Dual Link-up*, PBP (Picture-by-Picture), PIP (Picture–in-Picture), Adapterholder, Super Energy Saving, veggfeste (100 x 100)

·  Fargekalibrering: True Color FinderPRO programvare, fabrikkskalibrering

* Minst én DisplayPort kreves for Dual Link-up-funksjonen.

Pris og tilgjengelighet

LG EA83 beregnes tilgjengelig i butikk fra og med første kvartal 2013, til en anbefalt ca.-pris på 7795 kr inklusive moms.

Powered by Labrador CMS