Panasonic RZ31K-serie

Pressemelding fra Panasonic 19. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lyssterk projektor for store arenaer

Panasonic lanserer en ny Solid Shine-laser fosfor-projektor med ekstremt høy lumeneffekt og suverenlaserfargegjengivelse – perfekt for store arenaer.

RZ31K-serien er med sin 31 000 lumen den mest lyssterke i Panasonic-serien, og prosjektorens svært kompakte og lettekamerahus utnytter den kraftige Solid Shine-laserteknologien til det fulle.

En unik funksjon med dobbel lyskilde gjør at RZ31K kan driftes uavbrutt selv om en teknisk feil oppstår. Dette gjør at RZ31K erideell for arenaer med profesjonell underholdning, sceneshow, utleie og utstillingsprogrammer.

Panasonics egenutviklede Solid Shine laserteknologi gir lyse og fangende bilder i høy kvalitet. Prosjektoren er utviklet for å kunnedriftes kontinuerlig 24/7 uten tap av farger.

RZ31K er designet for 20 000 timer vedlikeholdsfri drift. En Real Motion-prosessor bruker ”frame-creation”-teknologi for å gjengivideobilder med minimal bevegelsesuskarphet.

– Takket være den doble lyskildeteknologien har den nye serien potensiale til å eliminere konseptet med backup-prosjektorer. Dette vil nok bli godt mottatt av de som produserer store eventer siden antall projektorer i en stack kanreduseres. Det gjør installasjonene mindre komplisert, sparer tid og penger og minimerer plassen en slik installasjon tar. Det igjen betyr flere plasser arenaene kan selge, sier Hartmut Kulessa, European Projector Marketing Manager iPanasonic.

Prosjektoren er tilgjengelig fra oktober 2016 i både WUXGA og SXGA +.

Powered by Labrador CMS