Plextor PX-612U med Plex-TV

Pressemelding fra Plextor 13. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PLEXTOR INTRODUSERER NY DVD-/CD-SKRIVER MED PLEXTV NY FUNKSJON MULIGGJØR TV-KOMPATIBILITET FOR DVD-STASJONEN DIN

Plextor, en ledende utvikler av høytytende digital lagringsteknologi, har utgitt sin nyeste External Slim DVD-/CD-skriver, PX-612U, med PlexTV.  

PlexTV er en ny funksjon som gjør at Plextors DVD-/CD-stasjon fungerer med fjernsyn, mediespillere og andre USB-aktiverte enheter. Med PlexTV kan brukerne koble DVD-skriveren sin til en TV eller enhver USB-aktivert enhet, sette inn disken og vise innholdet av disken. PlexTV vil være eksklusivt tilgjengelig med PX-612U.  

HDTV er for øyeblikket kompatibelt med en lang rekke enheter via USB-forbindelse, inkludert harddisker, kameraer og flash-stasjoner, men støtter ikke optiske diskstasjoner bygget for datamaskiner. Med PlexTV kan brukerne benytte seg av Plextors PX-612U-stasjoner for tilkobling av en TV ved å oversette signalutdataene og derved etterligne en harddisk.  

Utvikling av imponerende innovasjoner som PlexTV er en tradisjon i Plextor. Plextor har levert flere generasjoner av prisbelønte produkter som har vært best i klassen siden tidlig på nittitallet, inkludert optiske diskstasjoner for CD-R/RW, DVD±R/RW og Blu-ray, produkter for digital videokonvertering og multimedier, samt solid state drives.  

Plextors nye eksterne DVD-skriver er designet med tanke på bærbarhet, med en slank formfaktor og lav vekt. PX-612U bygger på Plextors prestisjetunge teknologi for optiske stasjoner og er USB-drevet. Den tilbyr den fulle funksjonaliteten til en førsteklasses ekstern DVD-brenner med 8X skrivehastighet og støtte for alle typer CD-er og DVD-er.  

Den pålitelige maskinvaren forbedres ytterligere av en solid programvarepakke, inkludert PlexUtilities. Denne brukervennlige, men kraftige applikasjonen har flere bruksområder, som testing og kvalitetsmåling av brukerskrevne eller trykte medier, avansert stasjons- og diskinformasjon samt kontroll og fininnstilling av stasjonen. NERO 10 Essentials følger med og gir applikasjoner av høy kvalitet for DVD-brenning, CD-brenning og medieavspilling.  

PX-612U understøttes av Plextors to år lange “Fast Warranty Service”, som gir to års på-stedet-garanti i EU, Norge og Sveits (og ett års innbringing i andre land).  

Pris og tilgjengelighet:  

Plextor PX-612U er tilgjengelig nå til en anbefalt utsalgspris på € 59,- (inkludert moms).

Powered by Labrador CMS