Sony VAIO Duo 13, VAIO Pro 13 og VAIO Fit

Pressemelding fra Sony 5. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny og enda mer kraftfull VAIO-serie fra Sony

Sony lanserer nå tre nye bærbare PC-er i den populære VAIO-serien: VAIO Duo 13, VAIO Pro 13 og VAIO Fit

VAIO Duo 13

VAIO Pro 13

VAIO Fit

Valget av riktig PC avhenger av dine behov. Den inspirerende VAIO Duo 13 lar deg enkelt skifte mellom PC og nettbrett med sin smarte slide-funksjon, mens den nye, kraftfulle og lette VAIO Pro 13 gir deg mange ekstra arbeidstimer på farten. Sist, men ikke minst, VAIO Fits lekre design og fremragende lyd gjør den til det perfekte samlingspunktet for familiens underholdning.

VAIO Duo 13 – PC og nettbrett i én og samme enhet

Med Sonys nye VAIO Duo 13 kan du virkelig få utfoldet din kreativitet. Den slanke og lette hybride ultrabooken har en skjerm på 13,3’’ og gir fantasien fritt spillerom. Bruk Stylus-pennen til å skrive, tegne og bruke applikasjoner direkte på den klare og detaljrike LED-skjermen med full-HD. Ved å løfte pennen fra sin plass, starter programmet «Note Anytime for VAIO» automatisk, og lar deg være produktiv og spontan enten du er på farten eller sitter fast i et møte.

Du vil få en PC som er like rask og kraftig som en ultrabook, og samtidig like lett og håndterlig som et nettbrett. Den unike slide-funksjonen gjør det enkelt å skifte fra en tradisjonell PC med bakgrunnsbelyst tastatur til et smart nettbrett. VAIO Duo 13 kombinerer en skjerm med TRILUMINOS® Display-teknikk, full-HD-oppløsning og Sonys X-Reality Tekonologi™som gir deg ekstra skarpe bilder og en virkelighetstro fargegjengivelse.

VAIO Duo 13 tilbyr også et innebygget kamera med åtte megapiksler som muliggjør at du kan ta skarpe bilder hvor som helst. Med den forhåndsinstallerte CamScanner justeres bilder og rare vinkler automatisk, og du kan raskt og enkelt «scanne» dine viktigste dokumenter, direkte fra din Sony VAIO Duo 13.

Nyt friheten med trådløst nettverk og Wi-Fi-hotspots – den nye hybride Duo 13 har nemlig innebygget 3G, alternativt 4G, modem. Og med 15 timers batterilevetid, trenger du heller ikke bekymre deg for tilgjengelige stikkontakter.

VAIO Pro – En trofast reisekamerat

Sony VAIO Pro 13 er verdens letteste ultrabook med touch-skjerm – perfekt til å ha med på farten. Serien er tilgjengelig i reisevennlige 13,3’’, som sammen med en batterilevetid på opp til 8 timer, gjør den ideell til å ha med i håndbagasjen.

VAIO Pro-serien er bygget opp med kullfiber som er 50 prosent lettere og 25 prosent sterkere enn aluminium, og veier kun 1,06 kg. Bak dens lekre og lette utseende gjemmer det seg en kraftfull fjerde generasjons Intel Core-prosessor som gir video, bilder og presentasjoner en skarp fremstilling på PCens touch-skjerm i full-HD. Dataskjermen har samme TRILUMINOS® Display-teknikk som brukes i Sonys BRAVIA-TVer, noe gjør fargene skarpe og naturlige og gir en behagelig seeropplevelse.

VAIO Pro har et bakgrunnsbelyst tastatur med mye plass mellom tastene, og den bærbare maskinen er designet som en naturlig forlengelse av skrivebordet slik at du unngår vonde håndledd. Når du trenger en pause fra arbeidet, kan du nyte VAIO Pros fantastiske lyd som med Clear Audio+ sikrer deg den beste opplevelsen når du for eksempel hører på musikk eller ser på film.

VAIO Fit – Underholdning til hele familien

Velg mellom den slanke VAIO Fit 14E og 15E med fremragende lyd, og den elegante og kraftfulle VAIO Fit 15. Begge varianter er designet til å gjøre hverdagens PC-bruk så enkel og behagelig som mulig.

VAIO Fit 14E/15E er med sitt minimalistiske design, one-touch-avspilling av musikk med NFC og gode lyd, den perfekte PC-en for hele familien. De store, innbygde høyttalerne leverer en kraftigere og mer naturlig lyd enn hva du er vant til fra andre ultrabooks. Med VAIO Fit 15E får du til og med en innbygd subwoofer slik at du kan skru volumet godt opp og dele musikk med venner og familie.

Den kraftfulle og samtidig elegante VAIO Fit 15 gir den beste hjemmeunderholdningen med en lynrask prosessor og stor lagringsplass. Med denne modellen får du også en hybrid harddisk som er mye raskere enn en tradisjonell harddisk.

Nyt friheten med NFC

VAIO Duo 13, VAIO Fit og VAIO Pro støtter alle «Near Field Communication» (NFC) som gjør parring av enheter mye lettere enn hva det er i dag. Med NFC kan du ganske enkelt holde din VAIO-notebook mot dine høyttalere eller hodetelefoner som er utstyrt med NFC, og så er forbindelsen opprettet.

Pris og tilgjengelighet

VAIO Duo 13, VAIO Fit og VAIO Pro 13 er tilgjengelige fra midten av juni 2013. Veiledende priser vil være:

VAIO Duo 13: Fra 12.000,- NOK

VAIO Fit 14E/15E: Fra 4.000,- NOK

VAIO Fit 15: Fra 8.500,- NOK

VAIO Pro 13: Fra 8.000,- NOK

Powered by Labrador CMS