Panasonics Toughpad FZ-E1 ATEX og FZ-X1 ATEX

Pressemelding fra Panasonic 18. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer nå sin 5" Toughpad i en enda mer robust versjon. Markedets tøffeste håndholdte nettbrett kan nå brukes også i eksplosive atmosfærer.

Panasonics Toughpad FZ-E1 ATEX og FZ-X1 ATEX kombinerer det beste fra nettbrett, smarttelefoner og håndholdte enheter. Med ATEX sone 2 sertifiseringen vil de nye modellene tåle litt av hvert, selv i de mest krevende miljøene.

- Nå kan de som jobber på oljeplattformen få gleden av de sammen mulighetene som deres kollegaer på kontorene. Nettbrettene våre har fortsatt alle de funksjonene og egenskapene som de er kjent for, samtidig som de er blitt enda mer hardføre med ATEX sone 2 sertifiseringen, sier markedssjef Jan Kaempfer for Panasonic Computer Product Solutions

Med Panasonics to nye ATEX sone 2 sertifiserte 5" Toughpad vil det være mulig å få en optimal arbeidsdag i miljøer fra -20C til +40C. Nettbrettet kan i tillegg by på en markedsledende 14 timers batterilevetid. Med tre intelligente mikrofoner og to fronthøytalere som presterer opp til 100 dB er brukeren sikret å både sende og motta klar lyd.

Panasonics Toughpad FZ-X1 ATEX og Panasonic Toughpad FZ-E1 ATEX vil bli tilgjengelig fra slutten av september 2015.

Powered by Labrador CMS