ZTE 1.4GHz TD-LTE-terminaler

Pressemelding fra ZTE 15. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE lanserer verdens første 1.4GHz TD-LTE-terminaler

ZTE, som er en av verdens ledende leverandører av telekommunikasjonsutstyr og nettverksløsninger, har lansert verdens første 1.4GHz TD-LTE-terminaler med inkluderende moduler, USB-kort samt innendørs- og utendørs CPE-enheter.

ZTEs nye terminaler favner om et bredt spekter av bruksområder fra overvåkning, medisinske systemer og transportsystemer til miljøvern. ZTE er forpliktet til å følge den raske utviklingen innen TD-LTE-industrien, og har samarbeidet med mer enn 30 utstyrsleverandører for å sikre interoperabilitet av frekvensområdene.

ZTE var det første selskapet til å lansere 1.9GHz løsninger i 2011, og i mai lanserte selskapet også TD-LTE nettverk i Kina. Dette nettverket tilbyr trådløs dekning til ulike sektorer som transport, sikkerhet og overvåkningssektoren, videokonferanser eller levering av direkte nyheter i opp til 100mbps hastighet. 

- En forbedret ytelse av 1.4GHz TD-LTE-kommunikasjonen gir operatørene nye muligheter for inntektskilder. Det neste steget for ZTE blir å distribuere denne teknologien til flere nettverk rundt om i verden, sier visepresident i ZTE Wang Shouchen.

- For å utvikle seg er kommunikasjonsteknologien avhengige av flere komponenter; organisasjoner, utstyrsleverandører og operatører. Utstyrsleverandørene har den største påvirkningskraften. IKT-industriens raske utvikling har forandret de tradisjonelle kommunikasjonstjenestene, og skapt stor etterspørsel for data. Høyhastighets trådløst nettverk og bred rekkevidde av 4G-nettverk skaper store muligheter for operatørene og bedriftene til å endelig dra nytte av den nye æra.

I første kvartal av 2012 har ZTE signert 30 kommersielle LTE-kontrakter og over 100 nettverkssamarbeid med ledende operatører i markedet.  Åtte av dem er allerede lansert, blant annet i Hong Kong, Japan, Sverige, Østerrike og India.

Powered by Labrador CMS