Marie Andersson, produktmarkedssjef for Kenwood i De'Longhi Scandinavia, med Titanium Chef Baker. Pris: 6.000,- Foto: Stian Sønsteng

LEGGER VEKT PÅ VEKTEN

– De integrerte vektene vi har i våre kjøkkenmaskiner øker kokkegleden og reduserer oppvasken, sier Marie Andersson i De'Longhi Scandinavia.

Publisert

Når vi møter henne på opplæringsmessen Elon Expo i Örebro i april, viser hun kjøkkenmaskinen Titanium Chef Baker og matprosessoren MultiPro Express Weigh +, som begge har integrert vekt. Begge er fra Kenwood, og Andersson er produktmarkedssjef for dette merket i De'Longhi Scandinavia.

Titanium Chef Baker

– Titanium Chef Baker kommer i to størrelser. Her hos Elon viser vi den minste, med en femliters bolle i rustfritt stål. Når Kenwood spurte forbrukerne hva de savnet i sin kjøkkenmaskin, var en vekt det klare svaret de fikk. Når man baker er forholdet mellom de ulike ingrediensene veldig viktig, og med integrert vekt blir enklere å måle opp disse, og man sparer dessuten oppvask. Dette forenkler det hele, og gjør bakestunden mer sømløs, sier Andersson til fagbladet Elektronikkbransejn.

Hun viser en ny konstruksjon, som gjør det lettere å heve toppen ved å trykke inn en knapp i fronten.

Med integrert vekt blir enklere å måle opp disse, og man sparer dessuten oppvask

– Dette er noe mange setter pris på. Som alle Kenwood-maskiner har den en sterk motor, denne er på 1.200 watt, og i esken følger det med vår K-spade i aluminium, visp i rustfritt stål, deigkrok i aluminium og et plastdeksel for å hindre søl, sier Andersson.

25 tilbehør

Som Kenwoods tidligere kjøkkenmodeller har Titanium Chef Baker et høyhastighets kraftuttak i toppen.

– Har kan man kan kople til en matprosessor eller hurtigmikser som blander og moser. I fronten er det et lavhastighetsuttak, der man for eksempel kan sette på en kjøttkvern eller en pastamaskin. Dette gjør at man kan bruke kjøkkenmaskinen til mer, og vi tilbyr 25 ulike tilbehør, som blander, kutter, spiraliserer, rasper, river og saktejuicer, sier Andersson.

Titanium Chef Baker har vunnet flere designpriser. Foto: Stian Sønsteng

Hun sier Kenwoods konsept er at man på de nye maskinene kan bruke tilbehør fra maskiner som er opptil 60 år gamle.

– Til de riktig gamle maskinene og tilbehøret til disse kan det være man trenger en adapter, men ellers går alt om hverandre, så lenge det er tilpasset størrelsen på bollen, sier Andersson.

MultiPro Express Weigh+

Et annet produkt med innebygd vekt, er MultiPro Express Weigh+.

Matprosessoren Kenwood MultiPro Express Weigh+. Pris: 2.750,- Foto: Stian Sønsteng

– Dette er en av våre toppmodeller innen matprosessorer. I esken følger det med 14 ulike tilbehør, blant annet en hurtigmikser på 1,5 liter i temperaturtålig glass, og en sitruspresse. En viktig nyhet er tilbehøret som kutter terninger, skjærer opp og river direkte fra maskinen til et serveringsfat eller i en panne. Dermed slipper man stoppe opp for å tømme ut det man har kuttet, man slipper å vaske hovedbollen, og dette er en supersmidig løsning Kenwood er alene om, sier Andersson.

Kenwood Chefette Lite er en enklere mikser på 450 watt, med en roterende bolle på 3,4 liter. Foto: Stian Sønsteng
Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS