Kenwood KMX80 Barcelona

Pressemelding fra Kenwood 20. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Touch of Barcelona

Spre glede og energi med en ny og fargerik kjøkkenmaskin. Den nye kjøkkenmaskinen fra Kenwood kombinerer spennende farger og striper sammen med retro styling.

Barcelona kMix KMX80 heter den nye og fargerike kjøkkenmaskinen fra Kenwood. I tillegg til de fargerike stripene har Kenwood valgt å kombinerer retro design med ergonomisk utførelse, som gjør at kjøkkenmaskinen er både praktisk og brukervennlig.

Allsidighet

Kenwood er kjent for sin pålitelighet og ytelse, men også for sin solide kvalitet og allsidighet. Barcelona kMix har 500watt, en fem liters rustfri stålbolle med stort håndtak, planetariske blandefunksjon, ballongvisp, K-visp og deigkrok. Om du ønsker utstyr utover dette kan du få kjøpt en rekke andre smarte tilbehør. Kjøkkenmaskinen håndterer lett store menger ingredienser og seige deiger. I tillegg sørger den unike pulsfunksjonen for å blande ingrediensene skånsomt uten å miste luft, noe som er viktig i mange oppskrifter.

Ytelse

Barcelona kMix har trinnløs hastighet som sikrer at du forsiktig og jevnt bygger opp til ønsket hastighet, slik at du ikke opplever å søle ut innholdet av bollen. For ekstra sikkerhet stopper kjøkkenmaskinen hvis du løfter opp hodet på maskinen.

kMix designserie er en robust serie i lekkert og fargerikt design. Med kjøkkenmaskinen, hurtigmikseren og håndmikseren kan du tilberede alle typer mat, og for en komplett frokosttilberedning finnes også brødrister, vannkoker og kaffetrakter.

Kenwood Barcelona kMix KMX80 veil. pris fra 2.999,-.

Finnes i ledende elektroforhandlere i hele landet.

Powered by Labrador CMS