Kenwood Scale AT850B

Pressemelding fra DeLonghi 9. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vei dine ingredienser- få et perfekt resultat

En av hemmelighetene bak god mattilberedning er balanse og presisjon. Om du ikke er nøye med mengdene av de forskjellige ingrediensene, kan resultatet bli dårlig eller mislykket.

Vi har alle forsøkt å ta en slump med mel, smør eller andre ingredienser, uten å være så nøyaktige slik som TV-kokkene gjør. Noen ganger går det

bra, andre ganger går det ikke fullt så bra – og gjerne de gangene vi trenger at det skulle gått bra.

Ikke ta sjansen, løs det heller med en kjøkkenvekt.

- Kjøkkenvekt bør være obligatorisk på et hvert kjøkken, enten du liker eller ikke liker å lage mat.

Utgangspunktet for enhver oppskrift er mengdemål og inspirasjonskilden til det å glede seg over å lage og tilberede mat ligger i det utstyret man har tilgjengelig. Det er synd hvis interessen og viljen til å lage mat stopper opp fordi man ikke kan følge en oppskrift i mangel av utstyr, sier Ulrika Ekelund, Merkevaresjef i De'Longhi Scandinavia AB.

Den elektroniske kjøkkenvekten Scale AT850B fra Kenwood har et praktisk og elegant design i glass, og kan veie tyngde opp til åtte kilo. Av ekstra utstyr har kjøkkenvekten en antisklimatte for å stabilisere bollen. Det praktiske designet gjør at kjøkkenvekten er enkel å oppbevare på kjøkkenet uten at det tar for stor plass. Scale AT850B følger med som en del av utstyrspakken ved kjøp av Kenwood Major Titanium KMM023MP, men er også å få kjøpt utenom som tilbehør, på samme vis som det store utvalget av tilbehør som kan suppleres til

Kenwood kjøkkenmaskin.

Veil. pris fra kr 541,-.

Bestilles som tilbehør hos ledende elektroforhandlere i hele landet.

Powered by Labrador CMS