DeLonghi Multifry FH1394

Pressemelding fra The Martin Vinje Company 1. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny og innovativ multigryte fra DeLonghi

- Tilbered alt fra pizza, laks, kaker, pai, ris, grønnsaker, ost og kjøtt

Multifry er en ny og innovativ multigryte fra DeLonghi som gir deg flere egenskaper i én og samme maskin. Den gir deg muligheten til enten å fritere med veldig lite olje eller til å tilberede alt fra risottoer og cous-cous til pizzaer, kaker og paier i en og samme maskin. Den dekker så å si alle behov du har i kjøkkenet for å tilberede det du ønsker.

DeLonghi har med Multifry laget en multimaskin som gjennom sitt innovative ”Surround Heating System” omgir maten med varme for å sikre jevn og helhetlig tilberedning. SHS teknologien gir deg fordeler som perfekt ytelse og rask tilberedning samtidig som du er kan tilberede et stort antall forskjellige retter.

Multifry er helt super til oppvarming/tilbereding av frosne ferdigretter som pytt i panne, pastaretter og wokmix. I tillegg kan du også lage pulled pork, fiskegrateng, lapskaus, fløtestuede poteter, fritterte rotgrønnsaker og annet godt i den.

Den perfekte ytelsen sikrer du ved at du kan velge mellom et øvre og et nedre varmeelement, som begge kan kombineres eller brukes hver for seg, samt en vifte som sikrer jevn spredning av varmen. Så om du ønsker kyllingen sprø på utsiden og saftig i midten eller risottoen jevn oppvarmet, så er Multifry maskinen.

De to innovative varmeelementene gir både stråle- eller konveksjonsvarme, som sammen med viften sikrer en rask tilberedning. Samtidig minimerer dette behovet for olje i forbindelse ved fritering, faktisk så lite som 1,4 cl olje til 1 kg pommes frites av ferske poteter, eller helt oljefritt ved bruk av ferdig frossen pommes frites.

Multifry gir deg også, gjennom er en roterende arm, muligheten til å utforske en rekke oppskrifter og retter som trenger omrøring i tilberedningsprosessen. Dette i kombinasjon med varmeelementene og distribusjonen av varmen gjør at Multifry er en maskin hvor bare fantasien setter begrensningene.

n Chips og dessert i én og samme maskin, men det kan jeg nå. Det er så enkelt - den passer seg selv, og så er den i tillegg veldig lett å gjøre ren. Rett og slett en drømmemaskin, sier Martin Vinje i The Martin Vinje Company som representerer DeLonghi i Norge.

DeLonghi Multifry FH1394 med1400 watt, har syv tilberedningsprogrammer, digital kontrollpanel til å stille inn temperaturen og varmeelementet. Inneholder non-stick keramisk belegg og er lett å rengjøre.

Finnes i ledende butikk-kjeder over hele landet i løpet av september 2014.

Veiledende pris kr 2.799,-.

Powered by Labrador CMS