WellDone Smarte Grillspyd

Pressemelding fra Unikia 25. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Dette grillspydet løser tre problemer

GENIAL NORSK OPPFINNELSE

Har du opplevd at maten er vanskelig å få av grillspydet, at maten blir svidd på grillen eller at det ikke er nok plass på grillspydet? Da er ”Smarte Grillspyd” noe for deg!

Det er ikke ofte man ser en helt ny type grillspyd bli lansert på markedet. Dette grillspydet er faktisk designet og utviklet i Norge for å løse problemene med  dagens eksisterende grillspyd.

Genial norsk oppfinnelse

– Vi kaller dem ”Smarte Grillspyd”, og man må nesten prøve dem for å forstå hvor enkelt det er å grille med disse spydene, sier merkevaresjef Tom Johan Bovim.

 Det smarte grillspydet er designet og utviklet i Norge og løser flere av dagens utfordringer med grillmat. De rommer dobbelt så mye mat som vanlige spyd, vippes enkelt opp og ned slik at det er enkelt å grille, og håndtaket kan dras ut slik at spydet tømmes for mat på bare noen få sekunder.

– Du åpner spydet ved å dra i håndtaket, og vips tømmer du grillspydet på noen få sekunder. Det er rett og slett en genial oppfinnelse for alle grillglade nordmenn, sier Bovim.

Veiledende pris kr 179,-.

Selges over hele landet hos Enklere Liv og Elkjøp