Lego Ninjago

Pressemelding fra Nordisk Film Distribusjon 1. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den populære LEGO® Ninjago-serien kommer nå på DVD!    

LEGO Konsernet introduserer nå en beundringsverdig totalløsning, hvor leketøy og medieunderholdning forenes på et høyere nivå med DVD-utgivelsen av megahiten LEGO® Ninjago.    

Det er med god grunn at LEGO® leketøy i flere tiår har været barnas beste venn. Kreativiteten vil ingen ende ta for leketøysgiganten, som legger listen skyhøyt med sin store produktlansering av LEGO Ninjago eventyruniverset, som er en av deres største lanseringer til dags dato.  

I høst kommer LEGO Ninjago-serien endelig på DVD i de fire nordiske markeder.  

Den spennende animasjonsserien har LEGO Ninjago-universets leketøysfigurer ninjaene Kai, Jay, Zane og Cole i hovedrollene, i deres evige kamp mot det onde. Ninjago er allerede en særdeles sterk tittel på flere store TV-kanaler verden over, samt at episodene blant annet er sett over 1,2 millioner ganger på LEGO YouTube-kanalen i Sverige alene. Og endelig blir det nå mulig for fansen å nyte den samlede spenningshistorien, når LEGO Konsernet i samarbeide med Nordisk Film utgir hele serien på DVD til høsten, med siste utgivelse i 2013:      

”Vi er utrolig glade for at vi i samarbeid med Nordisk Film har kunnet produsere og distribuere denne DVD-en, som for første gang gir barn muligheten til å se alle avsnittene samlet”, sier Anders Aanestad, Marketing Manager for LEGO Norge.      

‘LEGO Ninjago er p.t. et av de absolutt hotteste LEGO brands til gutter!

FAKTA

•         Til VM i Reklame i Cannes12 ble Ninjago-serien nominert til finalen i kategorien ’Branded Content & Entertainment’.

•         Ninjago-serien inneholder 26 episoder á 22 minutter

•         LEGO Ninjago – DVD 1-3 har DVD-release  03.oktober 2012

•         LEGO Ninjago – DVD 4+5 har DVD-release 07.november 2012

•         LEGO Ninjago – DVD 6 har DVD-release Februar 2013

Powered by Labrador CMS