TINA & BETTINA – THE MOVIE

Pressemelding fra Nordisk Film 23. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

KINOSUKSESSEN ‘TINA & BETTINA – THE MOVIE’

– NÅ PÅ DVD, BLU-RAY OG VOD!

Onsdag 28. november slippes kinosuksessen ‘Tina & Bettina – The Movie’ på DVD, Blu-Ray og VOD. Filmen er til nå sett av nærmere 189 000, og havner med det på en foreløpig andreplass av best besøkte norske filmer på kino i 2012. Dette er de to hovedrolleinnehaverne Tina og Bettina veldig godt fornøyd med, og nå ser de frem til å endelig slippe filmen på DVD.

‘Tusen tusen takk til alle som har sett filmen vår! Nå er filmen vår ute på DVD, og her kommer et hett tips til au pairen deres: Kjære ærede au pair i Norge. Dette er DVD`n om Tina og Bettina. Den vil antageligvis bli godt likt av barna i huset. Ergo er det en fin jule eller bursdagsgave. Noe er litt grovt, men det er ikke for grovt. Håper du liker den selv også. Den er ganske morsom. Ha en fin dag.

Hilsen Tina og Bettina’

Tina & Bettina – The Movie slippes i enkel DVD og en 2 disk DVD/BD combo.

Bonusmateriell er inkludert på begge utgivelser:

- Kommentarspor av Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen

- Behind the scenes

- Musikkvideoen ‘Fest på Smestad Vest’

– Tina & Bettina feat. Madcon

- Karaokeparty med musikk fra filmen

- Trailer og TV-spots

Om Tina & Bettina – The Movie

I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på jorden - Smestad. Her bor Tina og Bettina, de mest populære tenåringsjentene på hele ungdomsskolen. Med et ungdomsliv bestående av blogging, gutter og fester går alt på skinner for de to jentene, helt til de står ovenfor et voldsomt problem. Innvandring.

En ny elev vandrer nemlig inn på Smestad ungdomsskole og tar seg til rette - og det uten å be om lov av Tina og Bettina. Hennes navn er Synnøve Risnes, og hun blir raskt den mest populære jenta på hele skolen. Når så den nye jenta planlegger fest samme dag som Tina og Bettina har sin årlige Halloweenparty kastes alle regler til side og vennskapet settes på prøve.

Som leder av elevrådet, festkomiteen, tillitsmannsordningen og moteutvalget tar Tina alle midler i bruk for å stoppe den nye jenta. Smestadveien blir delt i to av en hvitmalt grense. På den ene siden - på Smestad Øst - holder Synnøve sin fest, mens Tina og Bettina har sin på den riktige siden. På Smestad Vest. Livet i klasse 10B på Smestad Ungdomsskole eskalerer raskt til blodig alvor der sosial status, identitet og livslange vennskap står på spill.

«Tina & Bettina - The Movie» hadde kinopremiere over hele landet 7. september og er regissert av Simen Alsvik som også har regissert TV-serien «Lilyhammer». I de viktigste rollene møter vi Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen som Tina og Bettina, samt Triana Iglesias og Else Kåss Furuseth. Filmen er produsert av Tappeluft Pictures og distribueres av Nordisk Film Distribusjon AS.

Powered by Labrador CMS