HD Pentax-DA645

Pressemelding fra Focus Nordic 20. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tidlig høstkolleksjon fra Ricoh/Pentax

Ricoh lanserer en rekke nye produkter for levering de neste månedene; ett nytt værsikret zoom-objektiv til de profesjonelle mellomformatkameraene, en ny modell i Q-serien og en ny superzoom-modell, alle under Pentax-navnet. Dessuten kommer en spesialversjon av den prisbelønte flaggskip-modellen K-3.

HD Pentax-DA645 28-45mm F/4,5 ED AW SR

Et værsikret vidvinkelobjektiv til mellomformat med bildestabilisering er sannsynlig en etterlengtet nyhet for de som fotograferer med Pentax digitale mellomformatkameraer. Brennvidden 28-45mm tilsvarer 22-35mm i 35mm formatet og er ideelt for naturfotografering.

Objektivet har innebygget bildestabilisering og en konstruksjon med 17 linser i 12 grupper, hvorav to asfæriske linser og to med ED-glass (Extra Low Dispersion).

Det er utstyrt med den siste antirefleks-behandlingsteknikken, HD og Aero Bright Coating, samt en beskyttende SP-coating (Super Protect) på frontlinsen, som gjør det enkelt å rengjøre.

Videre har dette objektivet Quick-Shift Focus system, hvilket innebærer at man raskt veksler mellom manuell og autofokus.

Forskjellige filter kan brukes foran frontlinsen, som f.eks. sirkulært polarisasjonsfilter, noe som er uvanlig på denne typen objektiver.

Pris og levering 

Objektivet kommer på markedet i september måned og vil koste: 

Powered by Labrador CMS