Joby UltraFit Sling Strap og 3-Way Camera Strap

Pressemelding fra Focus Nordic 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bær kameraet ditt på en ny måte

De nye remmene, JOBY UltraFit Sling Strap™ og JOBY 3-Way Camera Strap ble presentert for første gang under høstens Photokina i Køln. Nå har de første leveransene kommet til norden og remmene er leveringsklare.

“Vi gav fotografer muligheten til å bruke stativ, stort sett hvor som helst med våre Gorillapods,” sier Michael Jue, director of product development, hos Joby. "Nå introduserer vi minst like innovative løsninger for kameraremmer, med smarte løsninger i nye materialer. Dette øker komforten og gir deg samtidig lynrask tilgang til kameraet. De nye remmene er utprøvd av profesjonelle fotografer, som også har bidratt i utviklingen av de nye remmene. Man kan med letthet bære kameraet 10 timer i strekk uten å oppleve slitasje på nakke og skuldre."

Jobys team studerte 500 fotografer, profesjonelle og amatører, og analyserte hvordan en kamerarem burde være utformet. Dette resulterte i den patenterte UltraFit Sling Strap™, med ulike design for menn og kvinner.  Den nye unike UltraFit Layered-Pad Technology™ gir en lett og bekvem rem, uten tykke polstringer. En ergonomisk plassert pivot-ring sørger for at vektfordelingen blir jevnt fordelt over hele overkroppen. 

Både på den mannlige og kvinnelige versjonen, finnes SpeedCinch™, som sikrer kameraet mot kroppen, og når et bilde skal tas, justerer den seg automatisk til riktig lengde.

Joby introduserer også 3-Way Camera Strap™ som gir fotografen tre ulike muligheter å bære kameraet på. Som håndledds-rem, nakkereim eller som skulderreim. Istedenfor å snurre den tradisjonelle remmen rundt håndleddet, så tilpasser man enkelt lengden på remmen. Remmen gir deg fleksibilitet og hurtighet både når du skal fotografere eller bytte objektiv. Den unike designen er mulig takket være  Dyneema® cord, som til tross for sin tykkelse på bare noen få mm klarer belastninger på opp til 40 kilo. 

Priser

Powered by Labrador CMS