Lowepro Pro Tactic-serie

Pressemelding fra Focus Nordic 22. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lowepro øker sin prisbelønnede Pro Tactic-serie

Lowepros Pro Tactic-serie som ble introdusert i fjor med to ryggsekker, Pro Tactic 350 AW og 450 AW, økes nå med fire modeller, så serien totalt består av 6 modeller. Av de fire nye modellene er tre skuldervesker og den fjerde ytterligere en ryggsekk-modell.

”Vi har fått veldig positiv tilbakemelding på de to Pro Tactic-modellene som ble lansert i fjor”, sier Kirstine Lindholm, produktsjef hos Focus Nordic, ”Lowepro har naturlig nok vært ivrige etter å øke serien, nå også med skuldermodeller for både speilløse systemkameraer og Pro DSLR. Vi er overbevist om at disse nye modellene blir en like stor salgssuksess som de nåværende modellene”.

De nye modellene

Pro Tactic SH 120 AW – En liten, robust skulderveske med plass til et speilløst systemkamera med objektiv, et ekstra objektiv eller blitz, smarttelefon, samt personlige effekter.

Pro Tactic SH 180 AW – En mellomstor skulderveske med plass til et standard DSLR systemkamera med objektiv opp til en 24-70/2,8, to ekstra objektiver eller blitzer, nettbrett, smarttelefon, samt personlige effekter.

Pro Tactic SH 200 AW – En moderne skulderveske designet for fotojournalister, med plass til et Pro DSLR systemkamera med objektiver opp til en 70-200/2,8, tre ekstra objektiver eller blitzer, bærbar datamaskin (opptil 13”), nettbrett, smarttelefon, samt personlige effekter.

Pro Tactic BP 250 AW – En mindre ryggsekk designet for et speilløst systemkamera med objektiv opp til 24-40mm, tre ekstra objektiver eller blitzer, bærbar datamaskin (opptil 11”), nettbrett samt personlige effekter.

Alle Pro Tactic vesker har en rekke festeremmer og glidelåslommer, som gjør det enkelt å få med seg og organisere utstyret.

Skuldermodellene SH 180 AW og SH 200 AW har en vanntett glidelås i lokket for meget rask tilgang til kameraet.

Alle modeller har også Lowepros patenterte MaxFit™-system som gir mer plass i vesken enn konvensjonelle innredninger.

Pris og levering

De nye Pro Tactic-modellene vil leveres i løpet av november, og vil koste:

Lowepro Pro Tactic SH 120 AW. Ca.pris: 1.195,- inkl. mva.

Lowepro Pro Tactic SH 180 AW. Ca.pris: kr 1.495,- inkl. mva.

Lowepro Pro Tactic SH 200 AW. Ca.pris: kr 1.795,- inkl. mva.

Lowepro Pro Tactic BP 250 AW. Ca.pris: kr 1.195,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS