Lowepro Slingshot Edge

Pressemelding fra Focus Nordic 25. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mer nytt fra Lowepro

Lowepro, som lanserte nye ryggsekk-serier for bare en drøy uke siden oppdaterer nå også sin største suksess noensinne; Slingshot. Den nye Slingshot-serien får navnet Slingshot Edge og kommer i to størrelser.

”Enkel håndtering er det viktigste for fotografer som er mye på farten", sier Tim Grimmer, vice president of brand hos Lowepro, ”Det er ikke noe som er mer irriterende enn å miste et motiv fordi man ikke får fram utstyret i tide. Nye Slingshot Edge er designet på nytt fra bunnen av for å oppnå rask og enkel tilgang, samtidig som de gir god beskyttelse og har et elegant design”.

Slingshot Edge 150 AW

Designet for et speilløst systemkamera med påmontert standardzoom-objektiv, ett ekstra objektiv, et nettbrett på opptil 7” og personlige ting. Den er også utstyrt med Lowepros patenterte allværs-beskyttelse, All Wheather Cover™.

Slingshot Edge 250 AW

Designet for et DSLR systemkamera med påmontert standardzoom-objektiv, ett ekstra objektiv, en blits og et standard nettbrett på 10”, samt personlige ting. Den er også utstyrt med Lowepros patenterte allværs-beskyttelse, All Wheather Cover™.

Pris og levering

Sling-veskene kommer på markedet i løpet av oktober og vil koste:

Slingshot Edge 150 AW. Ca.pris: kr 949,- inkl. mva.

Slingshot Edge 250 AW. Ca.pris: kr 1.149,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS