Pentax A-, S-, U-, og Z-serie

Pressemelding fra Focus Nordic 3. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ricoh satser stort på kikkerter

Ricoh har allerede et stort sortiment kikkerter under varemerket Pentax, men kikkertavdelingen har vært en mindre avdeling i foretaket med små ressurser. Nå satser man stort på dette segmentet, man har rekruttert mer personale for dette, og snart lanseres det nye kikkerter.

”Pentax har et godt rykte for sin kvalitet både når det gjelder kameraer, objektiv og kikkerter”, sier Hans Bergquist, Nordic Product Manager hos Focus Nordic, Nordens største fotodistributør, ”med disse nye modellene og de økte ressursene man tilfører kikkertavdelingen finnes forutsetninger for reelt økte markedsandeler.”

34 oppdaterte modeller

Hele den eksisterende kikkertserien med 34 modeller får en reell oppfriskning. Med hjelp av den siste teknologien av antirefleksbehandling kan testede optiske konstruksjoner nå helt nye høyder. Den nye antirefleksbehandlingen gir høyere lysgjennomgang (mindre lystap), og ny smussavvisende nano-coating på alle ytterlinser gjør de nye Pentax Sport Optics-modellene enda mer prisgunstige enn i dag.

Ny kategorisering

De nye kikkertene deles inn i fire ulike serier;

    Z-serien: Er Pentax nye flaggskipmodeller. Kikkerter som konkurrerer i den absolutte premium-klassen.

    S-serien: I serien finnes både kikkerter av porro-/takkants-prismetypen, men med det felles at de har en frontlinse på 40mm eller større.

    A-serien: I serien finnes både kikkerter av porro-/takkants-prismetypen, men med det felles at de har en frontlinse som er mindre enn 40mm. Det kjennetegnes av sin kompakte form.

    U-serien: Denne serien består av kikkerter av typen invertert porro-prisme med høy optisk ytelse og skarphet helt ut i kantene til tross for den kompakte størrelsen.

Levering

De nye kikkertene kommer på lager i løpet av mars måned.

Powered by Labrador CMS