Polaroid SNAP

Pressemelding fra Focus Nordic 8. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Instant foto – hottere enn noensinne

Polaroid opplever virkelig en ny vår, med en utrolig interesse for instant-kameraer, og spørsmålet er om det noensinne har vært mer populært enn nå. Akkurat i tide til julehandelen lanserer man dessuten en ny modell med helt nytt design og formfaktor, Polaroid SNAP.

Snap

Nye Snap vises for første gang på IFA-messen i Berlin akkurat nå og er et kamera som bygger videre på Polaroids konsept med kameraer som er enkle og bruke, og som skriver ut et papirbilde direkte fra kameraet. SNAP har et helt nytt design og er ikke større enn at man får plass til det i lommen. Det kombinerer instantkameraets enkelhet med digitalkameraets mulighet for å dele bilder via sosiale medier.

Design

Polaroid bruker det kjente designbyrået Ammunition, et byrå som også har kunder som; Adobe, Beats by Dre, Square, Lyft, Obi Worldphone og Williams-Sonoma.

De har allerede designet flere av Polaroids suksess-produkter som f.eks. Polaroid ZIP, Polaroid Cube og Cube+ WiFi.

Ligger i genene

Allerede for mer enn 75 år siden utviklet Polaroid det første kameraet som bygde på samme fremgangsfaktor; å ta et bilde og dele det med andre umiddelbart. Nye SNAP bygger videre på den ideen, men har også et moderne digitalkameras muligheter.

Teknikk

Polaroid SNAP er et 10 megapixel-kamera med innebygget Zink® Zero Ink-skriver, som skriver ut fargebilder i størrelse 5,1x7,6 cm. Kameraet kan t.o.m. ta nye bilder samtidig som det skriver ut.

Det har minnekortplass for Micro SD-kort opp til 32GB og flere fotograferingsmodus, farger, svart/hvitt og vintage (Polaroidfoto-inspirert). Videre finns en spesiell fotoautomats-modus hvor kameraet tar seks bilder i rask rekkefølge, mulighet for å skrive ut med den klassiske hvite Polaroid-kanten rundt bildet, eller utfallende. Med andre ord finns en mengde muligheter til å skape sin egen favoritt-stil på bildene, og takket være selvutløseren er det enkelt å ta fine selfies.

Pris og levering

Polaroid SNAP kommer på markedet i november. Til å begynne med vil den komme i meget begrenset antall.

Ca.pris: kr 1.400,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS