Rioch WG-30 og WG-30W

Pressemelding fra Focus Nordic 9. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mer nytt på kamerafronten fra Ricoh

Ricoh fortsetter sin satsning på kameraer og på segmentet for tøffe, robuste vanntette modeller.

Nye WG-30 som er en etterfølger til WG-20, men mer enn bare en oppdatering, kommer i to modeller, WG-30 og WG-30W, sistnevnte med innebygget Wi-Fi for kommunikasjon med smarttelefoner.

Enda tøffere

Sammenlignet med forgjengeren er WG-30 enda tøffere, og kan nå brukes ned til 12 meters dyp i opptil 2 timer (vanntetthet tilsvarende IPX8 eller JIS Class 8). Den tåler også fall fra opptil 1,5 meter, og tåler et trykk på 100 kg og kulde ned til -10º C.

Teknisk fullspekket

Kameraet har en nyutviklet bakbelyst CMOS-sensor med 16 millioner piksler og en helt ny prosessor som gir store forbedringer i bilderesultatet, både når det gjelder stillbilde og video. Video-opptak i Full-HD.

Den populære makro-funksjonen, med belysning bestående av 6 LED-lamper plassert rundt objektivet, og enestående nærgrense, finnes fortsatt fra tidligere WG-modeller.

Støtte for smarttelefon

Ved å laste ned en dedikert app kan kameraet (WG-30W) styres fra en smarttelefon eller et nettbrett. Foruten å styre mange av kameraets funksjoner som f.eks. utløser, kan man også se på video-opptak i sanntid, samt laste over bilder og video trådløst.

Tilbehør

Kameraet leveres med karabinkrok for enkelt å kunne feste det på bæresele eller beltet.

Pris og levering

WG-30 vil leveres i midten av november og WG-30W en måned senere, med følgende cirkapriser:

Powered by Labrador CMS