GoPole

Pressemelding fra Focus Nordic 20. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Focus Nordic utvider sitt sortiment med tilbehør for actionkameraer

Salget av actionkameraer fortsetter å vokse kraftig, og i perioden 1/1 – 30/7 er det opp med 75% sammenlignet med fjoråret, dette samtidig som tradisjonelle kameraer fortsetter å synke. I kjølvannet av det endres også hvilke tilbehør som selges. Focus Nordic som er størst i Norden og Baltikum på tilbehør, styrker derfor sitt produktsortiment med GoPole, som er verdens ledende varemerke på nettopp actionkamera-tilbehør.

”Vi er meget glade for å få komplettere vårt allerede store sortiment med GoPole”, sier Henrik Wernbo, produktsjef hos Focus Nordic, ”vi har allerede et sterk salg innen dette segmentet med varemerker som Joby, UKPro, Hähnel, MyMyk og Lowepro. Med GoPole som tillegg blir vi enda sterkere”.

GoPole ble grunnlagt i 2010 og er ledende når det gjelder tilbehør til GoPro-kameraer. Produktene er klare valg for mange utøvere av actionsport, og selges i over 50 land.

Focus Nordic kommer f.o.m. nå til å håndtere distribusjonen i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen, Island, Færøyene og Grønland.

Powered by Labrador CMS