Sony HDR-AS15 Action Cam

Pressemelding fra Sony 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Legg verden for dine føtter med  Action Cam fra Sony

Hendig HD filmkamera for ekstremsport og  point-of-view filming  

• Kompakt Full HD camcorder

• Fang alle store øyeblikk med 170° vidvinkel Carl Zeiss® objektiv

• Høykvalitets-bilder selv i dårlig belysning med Exmor R™ CMOS sensor

• SteadyShot™ bildestabilisator fjerner støy for bedre filming

• 2 varianter av HD slow-motion modus(4x/ 2x) gjør filmen enda mer spektakulær

• Kontroller kameraet med smarttelefon eller overfør film til smarttelefonen via Wi-Fi

• Film i snøvær eller ned til 60 meter under vann ved hjelp av den medfølgende vanntette beholderen  

I løpet av livet opplever du mye, fang det hele med nye Action Cam fra Sony.  

Med sin vekt på bare 90g og medfølgende batterier er den kompakte HDR-AS15 Action Cam alltid klar for å filme i full HD i alle situasjoner. Ta den med på tur i fjellet, på sykkelen, i vannet eller kanskje når du hopper i fallskjerm. 

Monter Action Cam på sykkelhjelmen eller brettet med de tilhørende festene som enkelt fester seg på glatte eller ujevne overflater. Alternativt kan du bruke Action Cam med et vanntett hodemontert sett. Du trenger bare å trykke på den store opptak-knappen for å starte «hands-free» filming.  

Den sensitive Exmor R CMOS sensoren som er montert i Action Cam lar deg filme video-opptak i nesten hvilken som helst lyssetting, fra soloppgang til solnedgang.  

Carl Zeiss® Tessar® objektivet gir en ekstra bred 170° synsvinkel som fanger  omgivelsene- fra skispor til fjellsider. For en komfortabel seeropplevelse når du kommer hjem sørger SteadyShot bildestabilisator for tydelige og støt-frie opptak mens du er opptatt med å ta deg ned en bratt fjellside eller manøvrering i et ulendt terreng.   

Du har fem valgmuligheter for opptaksmodus, fra høyeste kvalitets full HD 30p til VGA for ekstra lang filmtid. To spesielle slow-motion moduser(4x og 2x) gjør det lettere å analysere et golfslag eller å studere et BMX-stunt i detalj.  

Action Cam blir levert med en robust vanntett beholder som du får bruk for ved filming i regnvær, snø eller på dybder ned til 60m. Den er også ideell for å beskytte mot støv og gjørme når du jobber deg nedover en mudrete skogsti. Valgfritt tilbehør som blir tilgjengelig fra lansering er en sykkelholder, et hodebånd og et vanntett hodemontert sett for sykkel, tur, surfing, wakeboarding og andre vannsporter.   

Utvalget av kompatibelt tilbehør forventes å vokse ytterligere over tid. En tilt adapter vil gi flere muligheter for å tilte kameraet opp og ned for forskjellig synsvinkel, mens håndholdt grep med LCD-skjerm gir mulighet for å følge med på og gjennomgå bilder underveis. Det finnes også et anti-dugg ark som stopper kondens og en dør-erstatter som gir forskjellige oppbevaringsmuligheter for bedre bildekvalitet eller lydkvalitet når du filmer under vann.  

Kameraets minnekortbeholder er kompatibel med Memory Stick Micro™ (M2) og Micro SD/SDHC(klasse 4 eller høyere)kort. Velg korttypen som er best egnet for deg.  

Installer PlayMemories Mobil-appen (Android eller iOS) på din smarttelefon eller tablet og overfør videoer direkte fra Action Cam via Wi-Fi. Appen lar deg også kontrollere Action Cam fra din mobil.  

Nye HDR-AS15 Action Cam fra Sony er tilgjengelig i Europa fra midten av oktober 2012 og vil ha en veiledende utsalgspris på 2.400 NOK.  

Powered by Labrador CMS