LEICA DG 100-400 mm / F4.0-6.3

Pressemelding fra Panasonic 16. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic utvikler Leica DG zoom-objektiv

I dag kan vi annonsere at Panasonic utvikler en LEICA DG 100-400 mm / F4.0-6.3 telezoomlinse for Micro Four Thirds-standarden for å utvide tilbudet av digitale utskiftbare objektiver.

Linsene er skapt etter de strenge kvalitetsstandardene som ligger i uttrykket ”certified by Leica”, og har utmerket optisk ytelse. Fire single focal length LEICA DG-linser er allerede introdusert til markedet og har fått meget gode skussmål av forbrukere over hele verden.

Telezoom-linsen oppnår eksepsjonell bildekvalitet over hele zoomområdet. Den har også høyhastighets digitalt signalutveksling på 240 fps og en meget presist autofokus med DFD-teknologi (Depth From Defocus).

Sammen med POWER OIS (optisk bildestabilisator) kan brukerne fokusere på målet raskt samtidig som bildene blir skarpe og klare. Objektivet har et sprut- og støvsikkert ytre og tåler tøff bruk i felten.

Linsene utmerker også i størrelse og vekt slik som med tidligere Lumix G DSLM-modeller, og du ikke er avhengig av stativ for å benytte dem.

Panasonic er forpliktet til å stadig styrke og utvikle digitale utskiftbare objektiver for å møte stadig høyere krav og behov fra kundene.

Powered by Labrador CMS