Sony a6500

Pressemelding fra Sony 6. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer α6500 – et kamera med eksepsjonelle allroundegenskaper

Nytt flaggskip-kamera med APS-C-sensor kombinerer verdens raskeste autofokus[i] og det høyeste antall fokuspunkter[ii] med innebygge 5-akser bildestabilisering, touch-screen Autofokus, 24.2 MP Exmor® CMOS bildesensor og mye mer.

Sony lanserer i dag sitt nye flaggskip-kamera a6500, med APS-C-sensor (modell ILCE-6500). Som det nyeste tilskuddet i Sonys serie med prisvinnende speilløse kameraer, har også det nye a6500-kameraet det samme enestående 4D FOCUS™-systemet som på Sony a6300, som kan låse fokus på et motiv på så lite som 0.05 sekunder – raskere enn noen andre sammenlignbare kameraer.

Det nye kameraet kan videre skilte med hele 425 fokuspunkter med fasedeteksjon, som er jevnt fordelt over hele bildefeltet. Det nye Sony-kameraet kan i tillegg ta bilder i inntil 11 fps med kontinuerlig autofokus og eksponering, samt opptil 8 fps i live-view-modus som gjør det lettere å ta bilder av motiver i bevegelse.

Powered by Labrador CMS