Panasonic Lumix G VARIO 14-140 mm

Pressemelding fra Panasonic 24. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny kompakt superzoom til Lumix G-serien

LUMIX G VARIO 14-140 mm F3,5-5,6 ASPH Power O.I.S. er navnet på den nye superzoomen fra Lumix. Dette er et objektiv som med sin fantastiske zoomrekkevidde kan erstatte flere objektiver i kamerabagen. Ikke minst takket være det kompakte formatet. Dessuten passer det bra til videofilming.

Det nye praktiske 14-140 mm-objektivet har et omfang som tilsvarer 28-280 mm, noe som dekker nesten samtlige fotomuligheter – fra store landskapspanoramaer til raske og zoomintensive sportssituasjoner. Det er også kompatibelt med høyhastighetsfokusering med en signaloverføring mellom kamerahuset og objektiver opptil 240 bps som kommer med de nye, raske systemkamerahusene GH3 og G6.

Det elegante og kompakte objektivet er laget spesielt for Lumix G-kameraene og det unike Digital Singel Lens Mirrorless-systemet. Chassiset i metall oser av presisjon og kvalitet, samtidig som det er lett og slitesterkt. Objektivet er naturligvis utstyrt med Lumix-kameraenes testvinnende bildestabiliseringssystem (POWER Optical Image Stabilisator), som reduserer både store og små håndbevegelser selv ved fotografering innendørs eller i kveldslys.

Det ligger flere tekniske nyvinninger bak den nye objektivserien. En av dem er den nye Nano Surface Coating-teknologien som minimerer alle typer reflekser over hele det synlige spekteret (380-780 nm). Et svært lavt brytningsindeks og en overflatestruktur på nanoskalanivå gir en fantastisk skarphet, samtidig som skyggeeffekter og reflekser nærmest er eliminert.

Objektivet kommer til å være tilgjengelig fra juni, enten solgt separat eller i sett sammen med nye DMC-G6.

Powered by Labrador CMS